:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Ivan S. (27) ubio se u sredu u iznajmljenom stanu na Karađorđevom trgu, u Zemunu. Isto je pokušao i njegov, dve godine mlađi brat Zoran.
Ivan i njegov brat Zoran živeli su već neko vreme u stanu, na trećem spratu višespratnice u centru Zemuna, pišu "Novosti".
"Stan je pripadao porodici Stanić, a vlasnici su odavno umrli. Nasledile su ga njihove dve ćerke i iznajmile, verovatno rođacima, s obzirom da se isto prezivaju. Ne znam šta su radili i čime su se bavili. Mislim da su bili studenti", kaže komšija iz zgrade M. K.
"Delovali su kao pristojni momci. Retko sam ih viđala, ali uvek bi se lepo javili kada bismo se sreli u zgradi. Ne sećam se da su pravili nekakve incidente ili galamu. Naprotiv, bili su tihi i povučeni. Čak ne znam da li im je neko dolazio u posetu. Njih dvojica su, izgleda mi, bili upućeni samo jedan na drugog. Kao da im niko više nije trebao", kaže D. K. koja stanuje na spratu na kojem su živela i braća.
Ona je navela da je čula krike u hodniku.
"Otvorila sam vrata od stana i u hodniku, ispred njihovog stana, ugledala mlađeg brata, svog krvavog. Zapomagao je i vikao: 'Brat...brat'", dodaje D. K. koja je telefonom pozvala policiju i Hitnu pomoć.
Međutim, za Ivana Stanića već je bilo kasno.
"Bilo je strašno", objašnjava dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći.
"Jedan mladić je bio mrtav, a drugi je sebe isekao po celom telu. Mnogo je krvario. Ali, pomoć mu je na vreme ukazana i vozilom Hitne pomoći odvezen je u KBC Bežanijska kosa, gde je hospitalizovan i zadržan do daljeg", rekla je Macura za "Novosti".
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Bože moj, te mladosti ... Ne znam da li da ih žalim ili se na njih iskreno ljutim!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|