:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Desetogodišnjakinja je na čas "pokaži i objasni" u školi ponela tatin "štek" droge.
Neimenovana devojčica iz Njuhejvena u istočnom Saseksu na čas na kom deca donose stvari iz kuće i pričaju o njima je ponela kesicu "Haribo" bombona u koju je njen otac sakrio kokain.
Ona je drugovima počela da objašnjava kako u pakovanju "postoji i kesica dodatnog šećera", a nastavnica se zaprepastila kada je shvatila da dete pokazuje kokain. Oduzela je devojčici kesu i pozvala policiju.
Policajci su napravili raciju u njenoj kući vrednoj 200.000 funti, i kod njenog oca (31) pronašli sto pakovanja kokaina.
Ovaj neobični slučaj izazvao je ogromnu pažnju javnosti, a roditelji školske dece su užasnuti.
"Dete učimo da ne uzima slatkiše od stranaca, ali kako da mu objasnimo da očigledno ne bi trebalo ni od školskih drugova da uzima bombone", bila je revoltirana jedna majka.
Otac devojčice je uhapšen i optužen za dilovanje droge.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Dodatni secer wow
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
ja bh...i ovog kretena objesio...za primjer ostalim slicnim mamlazima...
pa gdje ce stekati...ubicu...u kesicu sa bombonima...
a ima ovako malecko dijete...
ufffff....
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Koja deprimirajuća vijest. I koji idiot, majko moja! To da bude roditelj?!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Svaka budala može biti roditelj, najmanji je poblem napraviti, roditi dete... a odgajiti ga, posvetiti mu se, vaspitati ga, školovati, izvesti na pravi put i napraviti čoveka od njega... e za to nije svako sposoban. Zato postoje dobri roditelji, i oni (o)loši...
|
|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|