:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Zato što redovnije idu kod lekara, vode računa o zdravlju, a i izdržljivije su.
Svake godine skoro 100.000 muškaraca umre pre 75. godine života u odnosu na 60.000 žena, objavljeno je danas na portalu "Muško zdravlje".
Prema najnovijim istraživanjima, ukupno 22 procenta muškaraca u Engleskoj i Velsu umre pre 65. godine naspram 13 procenata žena, a 42 procenta umre pre 75. u odnosu na 26 procenata žena. Takođe, istraživanja su pokazala da 76 procenata osoba koje izvrši samoubistvo čine muškarci.
"U odnosu na žene muškarci ređe idu kod lekara", rekao je Tom Spektor, profesor sa koledža za genetsku epidemiologiju u Londonu. "Velika je biološka razlika između dva pola, tako da ne postoji razlog zašto bi se tela muškaraca i žena ponašala na isti način", dodao je on.
Spektor je još objasnio kako su žene izdržljivije u životu od muškaraca.
"One su generalno sitnije i niže od muškaraca, a ako uzimaš manje izvora energije živećeš duže", objasnio je Spektor. "To možemo videti i na primeru životinja, kišne gliste žive četiri puta duže, ako ne jedu i ne upražnjavaju seks", dodao je on.
Spektor je zaključio i da muškarci u 50. ili 60. godini života nisu više "upotrebljivi", dok žene jesu, jer se one ostvaruju kao bake, koje pomažu oko dece.
"Proći će hiljade godina evolucije dok moderni muškarac ne promeni svoj način života", zaključio je on.
Statistike iz 2009. godine su, međutim, povoljnije za muškarce i pokazuju da će muškarci rođeni 2006. godine živeti 3,6 godina duže, a žene 1,9 godina duže u odnosu na one rođene 1990. godine.
(Tanjug)
|
|
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
zato sto mi njih ne zivciramo koliko one nas nerviraju... i piju krv......
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Zene zive duze zato sto su baksuzi,nema drugog objasnjenja.
|
|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Bog im nadoknadjuje vreme koje potroshe na parkiranje. ^
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Jer ono što smo mi u stanju da podnesemo, sasvim sigurno nije i muški rod.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
sad jos ispadose pacenice...
da vi podnosite nesto... ne bi mi crkavali porijeko...
nego mi muskarci ne cinimo vama ni 30 % sr** koje vi nama cinite...
ubjate nas u pojam...nagrzate mozak i zivce...i skroz obolimo od vasih pmsova i svih ostalih gluposti...
koje moramo da trpimo...zbog one stvari...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|