:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Petar Mitić: Mom ocu je najteže palo to što sam ispao!
Subota uveče bila je veoma tužna za Petra Mitića, jednog od favorita „Zvezda Granda“, koji je ispao pred samo finale tog takmičenja, a za „Alo!“ otkriva da ga to ipak nije rastužilo, ali da je ipak zaplakao jer je u istom trenutku saznao za tragičnu smrt svog prijatelja Darka Radovanovića. "Nisam plakao kada je Saša Popović rekao da sam ispao jer nisam bio ubeđen da ću stići do „Arene“. Moj jedini cilj bio je da dobijem pesmu, a to ću i dobiti. Međutim, sinoć posle završetka emisije ipak su mi zasuzile oči kada sam saznao da je Darko poginuo. Zajedno smo nastupali po klubovima, poznavao sam tog čoveka i užasno je to što se dogodilo, a ja sam posle toga morao da odradim nastup tako da niko ne primeti moje neraspoloženje" priča pevač iz Vranja, koji je takmičenje u „Zvezdama Granda“ izborio u baražu, a direktor „Granda“ je njegov neuspeh u subotu pripisao lošem izboru pesme. "Nisam stigao da razgovaram sa Sašom, jedino što mi je rekao je da sam pogrešio pri odabiru pesme" kaže Petar i dodaje: "Jao, moj ćale je baš poludeo. Njemu je najteže palo to što sam ispao, ali šta je, tu je. Nije bilo neregularnosti" zaključuje Mitić.
Izvor : Svet
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Karleuša najavjuje spektakl na Adi
Jelena Karleuša nastupa u sredu veče u klubu „Tajm-aut“, na otvaranju letnje sezone na beogradskom „moru“, Adi Ciganliji.
POPULARNA pevačica Jelena Karleuša nastupiće u sredu veče u klubu „Tajm-aut“. Budući da važi za odličnog šou-majstora, čija pojava nikog ne ostavlja ravnodušnim, svaki njen nastup je za pamćenje, tako će biti i na otvaranju letnje sezone na beogradskom „moru“, Adi Ciganliji. Organizatori najavljuju Jelenin nastup kao najluđi provod u gradu, a ona je presrećna što će se posle nešto više od godinu dana družiti sa beogradskom publikom, pred kojom nije pevala još od prošlogodišnjeg koncerta u „Beogradskoj areni“.
- Jedva čekam nastup, kada ću ponovo videti sva ta draga lica - kaže nam Džej Kej. - Srećna sam što je interesovanje veliko i obećavam da ću dati sve od sebe da mojim fanovima to veče bude nezaboravno.
Izvor : Novosti
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Čolić sačuvao Balaševića
Zdravko Čolić - jedini od svih (3): Čolić je iz poštovanja prema svom prijatelju Đorđu Balaševiću odbio da odži rekordni broj uzastopnih koncerata u beogradskom „Centru Sava“
PETI studijski album „Šta mi radiš„ iz 1985. godine, prvi koji je snimio u Beogradu, Zdravko Čolić je promovisao na nepotpunoj jugoslovenskoj turneji koja je obuhvatila jadransku obalu, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju kao i veliki koncert u beogradskom Sava centru, gde je nastupio prvi put u svojoj višedecenijskoj karijeri. Sa ove ploče kao najveći hit izdvojila se balada „Ti si mi u krvi“ Spomenke i Korenlija Kovača, a interesanto je da u početku niko nije verovao u tu pesmu, te je Čola nije izvodio na koncertima. Ali, ona je odjedanput pukla.
„Ti si mi u krvi“ je sama izašla, dobra pesma je kao voda, sama nađe svoj put - kaže nam Zdravko Čolić, koji će 25. juna po prvi put u karijeri zapevati na beogradskom Ušću. - U početku je nisam pevao, počeo sam da je izvodim kada sam 1987. snimio takozvani bezimeni album na kome su bili hitovi „Oj, devojko, selen velen“ ili „Rodi me majko sretnog“.
Ploča nazvana „Zdravko Čolić“ prodata je u 185.000 primeraka i važi za pevačevu najslabije prodavanu ploču. Zbog „loše“ prodaje, izostala je turneja, a Čola je počeo da se bavi malom privredom. Kada ga je Goran Bregović pitao sudbonosno pitanje, da li je pevač ili mali privrednik, Čola je shvatio da je Brega potpuno u pravu, te da čovek ne može da istovremeno radi dva posla, pogotovo koja nisu srodna. Opredelivši se za muziku, Čolić je 1990. sa Bregovićem uradio ozbiljan album „Da ti kažem šta mi je“, na kome se našla obrada narodne pesme „Čaje šukarije“.
- Producent te pesme nije trebalo da bude Goran Bregović, već Dejv Stjuart iz grupe „Juritmiks“, ali se Goran izborio da je on producira. Mislili smo da je ta pesma evropski hit, a Zdravko i dan-danas stoji iza toga - otkriva Čolin dugogodišnji prijatelj Peca Popović, siva eminencija jugoslovenske rok i pop muzike.
Čolićeva ploča napravila je opštu pometnju. Imala je i dobar tajming za objavljivanje, jer je Crvena zvezda u tom periodu jurišala na titulu šampiona Evrope i svaka utakmica je počinjala sa Čolinim hitom „Čija je ono zvezda“. Ploču je promovisao u Sava centru, u sklopu festivala MESAM i napravio poseban šou sa posebnim ozvučenjem, osvetljenjem i laserima. Album „Da ti kažem šta mi je“ je, inače, poslednja velika ploča druge Jugoslavije, koja se raspala u junu 1991. Tržište se zatvorilo u tom momentu, pa je zato izostala i velika turneja, a Čola se dobrovoljno povukao u ilegalu jer nije hteo da peva u vreme kada se puca. Danilo Kiš je svojevremeno napisao priču o tome da kad krenu topovi, onda se harmonika ostavlja u orman, a Zdravko se jedini toga držao. Njegovi saradnicu smatraju da je to bila grehota, jer da je sa tom pločom održao turneju, imao bi ogroman uspeh.
- Na tom albumu ima nekoliko divnih tekstova, poput „Reke suza i na njoj lađa“ Duška Trifunovića, koju i danas rado pevam, „Da ti kažem šta mi je“, „Košava“, „Negde na dnu srca“ ili „Nataša“, kako ju je zvao pokojni Zoran Đinđić, kome je to bila moja omiljena pesma, „Maslinasto zelena“, „Spavaju li oči nebeske“, „Košava“ Zorana - Kikija Lesendrića i „ubicu“ zvanu „Čaje šukarije“, poslednje jugoslovenske pesme u kojoj se spominju gradovi bivše zemlje - veli Čolić.
Usledila je sedmogodišnja pauza, tokom koje je Zdravko napustio rodno Sarajevo i preselio se u Beograd. Povremeno je nastupao po manjim dvoranama širom Evrope sa klavijaturistom Lazom Ristovskim, a onda je usledio početak drugog dela Zdravkove karijere. Zamolio je bubnjara Dragoljuba Đuričića da mu okupi bend i sa devetim studijskim albumom „Kad bi moja bila“ 1997. se vraća na muzičku scenu. Ploču je koncertno promovisao na devet rasprodatih nastupa u Sava centru.
- Rekord u Sava centru držao je Đorđe Balašević, sa 10 rasprodatih koncerata - seća se Peca Popović. - Kada je dan za danom rasprodao svih devet koncerata, Zdravko je rekao da neće da ide na više, jer nije hteo da uvredi svog druga Balaševića, koga pri tom nije video nekoliko godina. Jednostavno, nije hteo da ruši rekord svog kolega, mada je sigurno mogao da napuni bar 12 puta Sava centara. A to je mangupski gest. Veliki mangup nije sujetan i neće dozvoliti sebi da sruši tuđi mit. Ne treba zaboraviti činjenicu da je Balašević prodao sto koncerata u Sava centaru, a niko u Njujorku nije prodao sto koncerata u „Karnegi holu“ i to moramo da poštujemo.
(Nastaviće se)
Izvor : Novosti online
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Niko kao Ceca !
U krugu najbližih folk zvezda proslavila 38. rođendan, na radost fotoreportera pojavila se i da pozdravi sedmu silu
U najboljim godinama!
Svetlana - Ceca Ražnatović sinoć je u krugu porodice i najbližih prijatelja uz večeru i zdravicu obeležila svoj 38. rođendan. A da izgleda kao nikad dosad, dokazala je i kad se nešto pre 23 časa pojavila pred fotoreporterom Kurira!
Gosti su već oko devet sati počeli da pristižu u kuću folk zvezde u Ljutice Bogdana, a među prvima se pojavio voditelj Vladimir Stanojević. Zatim su stizali redom, fotograf Miloš Nadaždin, stilista Saša Vidić, koji je nosio majicu s printom Cecinog lika, Sanja Đorđević, Marijana Mateus, Lola Smiljanić, kuma Viki Miljković sa suprugom Tašketom, Nikola Rokvić i Bojana Barović, kao i Saša Kovačević.
(M. K. V.)
Izvor : Kurir
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Indira : Imam formulu za dobar seks !
Tajnu zavođenja sačuvaću samo za sebe, jer o tome ne treba da se priča! Pogotovo ja, koja, eto, važim za seksepilnu i vatrenu ženu
Uprkos tome što je zabranjena na televiziji Pink već više od godinu dana, otkako je napravila gaf prilikom učešća u rijalitiju "Farma", Indi uspešno promoviše nove pesme! U razgovoru za Kurir STARS folk pevačica priznaje da ju je ta greška skupo koštala, ali da ipak stoički snosi odgovornost za svoje postupke.
- Pesme promovišem na televiziji DM, koja mi je izašla u susret. Pink definitivno jeste televizija koja je zadužena za najbolju promociju, međutim, ne mislim da je bez njih baš sve neizvodljivo.
Osećaš li se oštećenom zbog te zabrane, koja je još uvek na snazi?
- Da budem iskrena - da! Zabrana pojavljivanja na Pinku napravila je veliku rupu u mojoj karijeri.
Da li se sada, kada, kako se priča, i njihov brod tone, osećaš kao moralni pobednik?
- Mislim da nisam kompetentna da govorim o tome, jer svako ko misli da je uradio pravu stvar u tom trenutku, snosi odgovornost za sve što uradi.
Jesi li se čula sa Sašom Popovićem povodom toga?
- Jesam, i rekao mi je da ništa nije do njega, da je sve u rukama televizije Pink, Milice i Željka Mitrovića, ali da je spreman da mi pomogne kad je reč o mojim novim pesmama, albumu i promovisanju. Rekao je da povodom mog povratka na Pink nije kompetentan i jak, već da to treba sama da završim.
Zbog čega si se svađala sa sestrom Editom?
- Sa svojom mlađom sestrom ne mogu da se svađam. Mogu samo da budem stroga i naredbodavna, a ona da posluša ili ne posluša, a da se svađam sa devojčicom koja je sedam godina mlađa od mene, to ne umem. Jedino mogu da je podržim i da joj dam savet.
Koja od vas dve bolje radi?
- Ja, naravno. Ona radi češće, ali za mnogo manji honorar. To je valjda i normalno, ali će se svakako jednog dana poboljšati!
Jesi li ti došla u situaciju da smanjiš cenu nekog nastupa samo da ne bi ostala bez tezge?
- Kako da ne! Svi smo osetili krizu. Nema pevača koji to nije doživeo! Svako ko se bavi ovim poslom našao se u situaciji da mora da obori cenu.
Zašto nemaš dečka?
- Treba naći pravog, ne bilo kakvog!
Postoji li neki pravi koga juriš?
- Ne jurim nikoga! Uvek su mene jurili i osvajali.
Priča se da voliš kontroverzne biznismene?
- Pa, ja nikad nisam bila u vezi s nekim biznismenom. Možda jesu oko mene muškarci koji odgovaraju tvom opisu, ali me očigledno nisu osvojili, jer još nisam ni sa kim.
Takvi pričaju da si opasna i vatrena u krevetu, šta ti kažeš na to?
- Mislim da o tome ne treba da se priča, a pogotovo ne ja, koja, eto, važim za seksepilnu i vatrenu ženu. Zato treba da ostane tajna kako osvajam muškarce u krevetu! To je moja specifična formula, koju ću sačuvati za sebe.
Vesti: Indi
Izvor : Kurir
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Tijana Dapčević: U nedelju stiže Šuma disko
Pop pevačica Tijana Dapčević uskoro će obradovati svoje fanove novom pesmom Šuma disko, koju će objaviti u nedelju na njenom sajtu www.tijanadapcevic.info
Šarmantna dama nakon učešća u rijalitiju Parovi i kratkog predaha u krugu svoje porodice odlučila je da poklonike svoje muzike obraduje novom numerom uz koju će đuskati ovog leta.
-Završli smo snimanje singla Šuma disko, koju kao autor muzike i producent potpisuje Milan Stanković, član sastava Sevdah Baby, dok je za tekst zaslužan Nebojša Anđeljković Šobaja. Uskoro ćemo snimati i spot za pesmu koji ćemo raditi u okviru produkcije Ptičica, koju vodimo moj suprug Milan, naš prijatelj Dejan Jelovac i ja. Nova pesma biće dospuna svim zaintereosvanima u nedelju na sajtu www.tijanadapcevic.info – otkriva za Story.rs Tijana.
Danilo Mašojević
Izvor : Story
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Neda Ukraden: Sve što je mojoj liniji potrebno dobijem od prirode!
Jedan od naših najuspešnijih ženskih vokala iskoristiće priliku da se odmori, ali i da promoviše najnoviji singl „Na Balkanu". Nakon toga će pevačica, koja je protivnik plastičnih operacija, solarijuma i silikona, neko vreme uživati na hrvatskim plažama, gde će se prepustiti blagodetima sunca. "Sve što je mojoj liniji potrebno dobijem od prirode! I dalje sam protiv skrnavljenja tela jer se koža može lepo negovati u slanoj vodi i na suncu, a sada je pravo vreme za to" rekla je Neda.
Izvor : Svet
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Željko i Jovana uživali uz Noleta u Londonu
Pevač Željko Joksimović i njegova verenica Jovana Janković vratili su se u danas iz Londona, gde su podržali našeg, ali i svetskog, najboljeg tenisera Novaka Đokovića na Vimbldonu. Osim što su prisustvovali “krunisanju” našeg najpopularnijeg sportiste na prvo mesto ATP liste, popularni estradni par odlučio je da turistički upozna prestonicu Velike Britanije.
- Boravak u Londonu kao i prisustvo na Vimbldonu bio je za mene pravi doživljaj. Budući da sam do sada nastupio tri puta u tom gradu, tek sada sam imao vremena da mu se posvetim kao pravi turista. Imali smo sreću da je vreme bilo fantastično, kao i to da smo vreme provodili obilazeći grad i družeći se sa dragim ljudima koji su došli iz Srbije. Oduševljen sam samim Vimbldonom, kao i pojavom i tradicijom turnira. Još kada se na to doda Novakov uspeh, iskustvo je bilo više nego kompletno – kaže Joksimović.
Pop pevač planira da u toku leta napravi pauzu kada je reč o poslu, tako da uveliko razmišlja o odmoru.
- Umorio sam se od poslednje turneje, koja je obuhvatala kako koncerte u regionu tako i one po Australiji, Americi i Kanadi. Odmaraću se do kraja avgusta, kada planiram da se angažujem na radu u studiju, kako za svoj novi album, tako i za druge izvođače – izjavio je Željko za “Novosti”.
Izvor : Hello
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Silvija se seli u Azerbejdžan
Pevačica Silvija Nedeljković odlučila da spakuje kofere i da se preseli u Baku, glavni grad Azerbejdžana, gde igra njen verenik Saša Stamenković
PEVAČICA Silvija Nedeljković odlučila je da spakuje kofere i da se preseli u Baku, glavni grad Azerbejdžana, gde će njen verenik Saša Stamenković braniti boje tamošnjeg prvaka Nefčija. Bivši golman Crvene zvezde potpisao je nedavno dvogodišnji ugovor sa ovim klubom, a mlada "Zvezda Granda" je rešila da se u narednom periodu povuče sa scene i bude uz Sašu.
Pevačica će otputovati u Azerbejdžan već 20. jula, a po povratku iz Bakua, kada Saši istekne ugovor, planira da snimi novi studijski album. Budući da Silvija nerado govori o privatnom životu, nismo uspeli da saznamo da li će par u međuvremenu izgovoriti sudbonosno "da". Pevačica i sportista verili su se pre gotovo dve godine, kada su započeli zajednički život.
Izvor : Novosti online
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Bio bih advokat da ne pevam
Od prvog zarađenog novca kupiću poklone trojici braće. A kupiću i nešto za svoj stan, ovaj dvosoban što sam dobio za prvo mesto - priča Stefan Petrušić, pobednik takmičenja “Zvezde Granda” dok sa još jedanaestoro najbolje plasiranih učesnika stoji kraj minibusa koji će ih odvesti na prvu tezgu, nastup u Majdanpeku.
Na njemu je već svečano odelo. Neće biti vremena da se presvlači, jer će stići knap pred izlazak na scenu u Majdanpeku. U ruci drži kofer sa garderobom koju će sutradan obući na nastupu u Švajcarskoj. A prekosutra ko zna gde...
Postao je pevač. Zakoračio na estradu. Autobusi, avioni, bine i hoteli od danas su njegov život.
- Sine, čuvaj se - prvo glasno, pa nešto tiše, a onda šapatom izgovara Stefanova majka. Kraj autobusa se sjatilo desetak devojčica sa papirima i olovkama, koje čekaju autogram svog omiljenog pevača. Ushićeno vrište obožavaoci, a majka se sklanja, da ne smeta.
Zebnju smenjuje ponos. Osmehuje se majka. Baš njen sin, njen 21-godišnji Stefan, student prava je pobednik velikog takmičenja. Ostvario mu se veliki san san da bude pevač.
- Imam dve ljubavi: muziku i pravo. Svi su mi u porodici pravnici, i otac i majka i stričevi... Volim pravdu pa sam zbog toga i upisao ovaj fakultet. A volim i muziku, od malih nogu. Još u obdaništu sam osvojio prvu nagradu za pevanje - priča Stefan.
Posle je upisao muzičku školu, naučio da svira harmoniku pa klavijature, zvršio gimnaziju, upisao pravni fakultet pa se prijavio na takmičenje “Zvezde Granda” i među 40 i nešto kandidata dobio najviše glasova od gledalaca i tako osvojio prvo mesto.
Tek je dve nedelje na estradi. Pitamo ga kako mu se čini?
- Uh... Želim da uspem samo na osnovu mojih pevačkih kvaliteta. Želim da ostanem kakav jesam, da se ne promenim...
Na šta mislite kada kažete da ne želite da se promenite, pitamo?
- Ne želim da se iskvarim. Mnogo toga ima na estradi, puno iskušenja... Mnogo licemerja, dvoličnosti, neiskrenosti i nepravde. Znam da neću da pokleknem i da ću ostati dosledan sebi, svojim principima i vaspitanju koje nosim iz porodice - priča Stefan i čvrsto drži onaj kofer u kom mu je presvlaka i za sutra i prekosutra i... ko zna do kada će trajati turneja.
Ushićen je. I on i 11 drugara. Osvarili su svoje snove, postali pevači, i to traženi. Čak do Nove godine imaju ugovorene nastupe. Liče na đake koji kreću na ekskurziju dok razdragano pevaju i ulaze u mini bus, i sve sa grickalicama i sokovima biraju ko će s kim da sedne.
Stefan voli grupu “Legende”. Često je tokom takmičenja pevao njihove pesme, a onda je usledio poziv da sa Ivanom Milinkovićem snimi duet. Oduševljen je, jer je upravo on njegov idol iz detinjstva.
- Kažu i da Ivan i ja imamo istu boju glasa. Volim i Zdravka Čolića, Željka Joksimovića, Šabana Šaulića i Cuneta Gojkovića - nabraja Stefan.
Tokom takmičenja, on je pevao mahom pop i strogradske pesme, pa zaključujemo da, baš kao i u slučaju Dušana Svilara, nije pobedio “klasičan narodnjak”. Da li je to novi trend u “Grandu”, pitamo.
- Ma, ne, znam ja i narodnjake - priča i počinje da peva “Nesanicu” - Evo, prva pesma koju sam snimio “Makadam” je nešto između. Za nekoliko dana izlazi zajednički disk sa 12 novih pesama “Zvezda Granda”, a na jesen moj samostalni album - priča Stefan i ulazi u minibus.
Nova zvezda radosno kreće na svoju prvu tezgu.
Izvor : Blic
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Jelena Karleuša: Breno, krpo!
Jelena Karleuša ne oprašta tako lako. Dokaz tome je, što još uvek nije spremna Lepoj Breni da oprosti uvrede, pa joj je na iste uzvratila onako kako samo ona ume, još gorim uvredama.
Jelena Karleuša je nakon nove pesme rešila da pusti jezik više nego što to obično čini, i iz "poštovanja" je svojoj starijoj koleginici, Lepoj Breni, rekla da je krpa, prenosi Kurir.
- Ma, Brena je, bre, kraljica! Pod stare dane je odlučila da zadeva, pa to radi trapavo. Pa kakva bih ja to JK bila kad bih sad demonstrirala silu na ženi koja može majka da mi bude?! Iz poštovanja prema njenim godinama neću obrisati pod krpom od njenog imena. Neka je živa i zdrava. Alahu amin, rekla je Jelena.
Izgleda da se strasti među pevačicama ne stišavaju, pa nakon što je Jeca nazvala stariju koleginicu krpom, očekujemo da Brena uzvrati udarac. Naravno, u svom stilu.
Inače, Karleuša je izjavila da je prezadovoljna svojim novim grudima, toliko da bi trčala gola po Terazijama.
- Grudi su mi savršene. Dođe mi da gola trčim po Terazijama! Mnogo sam se namučila i imala dosta komplikacija, ali sam sad srećna kao malo dete, rekla je Jelena.
Izvor : Zabava
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
Jelena Rozga: Već dve godine u vezi sa 11 godina mlađim Ivanom Huljićem
Izabranik Jelene Rozge kako tvrdi hrvatski Story više nije tajanstven, naime uspešna pevačica već dve godine uživa u ljubavi sa jedanaest godina mlađim Ivanom Huljićem
Istina je da sam trenutno u vezi i jako nam je lepo, ali ne bih govorila o imenima, izjavila je Jelena Rozga u martu ove godine. Jelenina želja da muškarca koji joj je osvojio srce sakrije od očiju javnosti, inspirisala je mnoge da tragaju za tajanstvenim dečkom lepe Hrvatice. Iako je kao Rozgin potencijalni izabranik predstavljan četiri godine mlađi Marko Budanović, menadžer kluba Forum u Zadru, u splitskim estradnim krugovima kako otkriva hrvatski Story, ali i Jeleninom komšiluku iz splitske četvrti Brda, tvrdi se da je pevačica u vezi sa 11 godina mlađim Ivanom Huljićem, sinom čuvenog kompozitora Tončija Huljića. Tvrdi se da par svaki slobodni trenutak provodi zajedno i da njihova romansa traje nepune dve godine, iako se poznaju još od 1996. godine, kada je Rozga započela muzičku karijeru kao pevačica grupe Magazin.
Izvor : Story
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|