:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Muškarci koji kupuju sportske automobile možda lakše stupaju u kontakt sa ženama, ali dame misle da oni nisu za ozbiljnu vezu.
Muškarci koji kupuju upadljive sportske automobile možda lakše stupaju u kontakt sa ženama, ali ih one, generalno, ne smatraju dobrim "materijalom" za brak, pokazalo je jedno nedavno američko istraživanje čiji su rezultati objavljeni u časopisu "Lična i društvena psihologija".
Kako prenosi BBC, istraživači iz Teksasa i Minesote anketirali su blizu 1.000 ljudi kako bi otkrili koje signale šalju potrošačke navike.
Otkrili su da muškarci kupuju luksuzne predmete kako bi privukli pažnju suprotnog pola, što nije slučaj i sa ženama.
Američki naučnici su potvrdili, kao što su i očekivali, da je ženama privlačniji muškarac koji ima "porše", od muškarca koji vozi "hondu sivik". One, međutim, dobro znaju da oni imaju na umu samo provod, eventualno kraću romansu, ali da nisu za dugoročniju vezu.
"Kada žena razmišlja o braku, upadljiv sportski automobil neće imati nikakvu prednost nad običnim kolima", kaže Danijel Bil, koautor studije i asistent psihologije na Univerzitetu Rajs.
Za razliku od muškaraca, žene ne kupuju luksuzne predmete da bi privukle potencijalnog partnera.
"Svakako da žene troše puno novca na luksuz, ali one to ne čine iz istih razloga kao i muškarci", objasnila je Džil Sandej, sa katedere za marketing Teksaškog univerziteta u San Antoniju, koja je bila vođa istraživačkog tima.
(Tanjug)
|
|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
To mozda oni koji ne znaju sta ce s parama pa se samo kite k'o paunovi
mogu muskarci da kupuju dobra kola i zbog sebe, ne samo zbog vas sheceru.. bolje se vrati nazad u kujnu
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Ovo je istina! Prije sam bio mladji i zgodnji i vozio BMW-a, a sad sam stariji i vozim Hondu, i nekim cudom se vise lijepe sad neko onda
Mada mislim da to ima veze s mojim ubitacnim sarmom neg' s autima
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
Citat: | mogu muskarci da kupuju dobra kola i zbog sebe, ne samo zbog vas sheceru |
ovo si lijepo rekao... samo ima vise ovi drugih...koji ne uzivaju u bilo cemu zbog sebe...
to ti isto nekako dodje..kao sto vecina majmuna kad vidi dobru ribu, napucanu...
i izazovno obucenu konta da se obukla da majmuni bulje u nju...
nije... obukla se zato sto voli tako da se oblaci...
tako isto neki muskarci kupuju i voze dobra vozila zbog sebe...
jer ih vole... i vole da se voze u dobrim i brzim kolima..
ja sam jedno vreme vozio opela kalibru ( jest da nije neko super skupocjeno auto..ali je zato lijepo auto) .jedno jedan mjesec sam se sam vozio... i vjerovatno bio najveca opasnost na putevima B i H... nazalost s*ebo sam ga...zabio sam se s njim...
a posle kad sam se docepao nekih para i kupio jedno novo i prelijepo italijansko auto.. marke...
alfa romeo..
shvatio sam sta u zivotu nekih zena predstavlja novo i lijepo auto...
i nekolicinu sam istjerao napolje iz kola i ostavio ih desetke kilometara od grada...
I ne mogu opisati kako se covjek dobro osjeca u tim momentima...dok je gledas u retrovizor kako histerise... onda stanes od nje jedno dvadesetak metara...ona jadna potrci...
a ti sacekas da pridje metar dva od auta i opalis po gasu i odes...
lijepo bilo dok se nije proculo po gradu...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|