:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Osvojio 5 milijuna dolara, ali ih ne želi!
Phillip Withem, bivši domar okružnog suda Hocking u Ohiju, osvojio je na lutriji pet milijuna dolara. No, ne želi ih! Podijelit će ih, kaže, u dobrotvorne svrhe, te prijateljima koji su zbog krize upali u velike probleme.
"Često sam igrao i često dobivao, no nikada mi nije bilo ni na kraj pameti da ću osvojiti glavni zgoditak", kazao je 54-godišnji Amerikanac Phillip Withem iz Logana u Ohiju koji je ovoga tjedna na lutriji osvojio 5 milijuna dolara.
No, svoju nagradu Phillip neće zadržati. Darovat će je, kaže, u dobrotvorne svrhe te podijeliti prijateljima koji su u krizna vremena upali u probleme.
"Pomoći ću ljudima zato što volim pomagati. Zbog toga se osjećam dobro i mislim da nas je Bog zato i donio na svijet", kazao je za NBC 54-godišnjak koji redovito odlazi na dijalizu, te mu je prijeko potreban bubreg.
Dok se nije razbolio radio je kao domar u okružnom sudu Hocking i ondje su njemu, navodi, pomagale kolege. "Svi su bili dobri prema meni. Zaista to cijenim", kazao je Phillip koji je, prenosi Daily Mail, odaslao i poruku u kojoj traži pomoć - donora za bubreg.
Danas.hr
17.06.2011.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
dugo bi mu i potrajale..
|
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
ovakvi i dobijaju... no i ja bih nesto slicno uradio...jer koji ce mi klinac pet miliona...
podijelio bih tri - sigurno...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Njegovi novci - njegova odluka. I uostalom, ko zna zbog čega je to dobro.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|