www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Oženio se prvi put u 99. godini
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 24, 2011 4:01 pm    Naslov poruke: Oženio se prvi put u 99. godini Na vrh strane Na dno strane

Amerikanac Gilbert Herik čekao je punih 98 godina "onu pravu" i našao ju je u hodniku staračkog doma!

U 99. godini, veteran Drugog svetskog rata i penzionisani radnik pošte nedavno se oženio Virdžinijom Hartman (86), udovicom sa petoro dece, a upoznali su se 2010, u hodniku staračkog doma u kojem oboje žive.

Posle toga ju je, kaže, u njenoj sobi posećivao svakog dana.

Par je posle izvesnog vremena poželeo zajedničku sobu, ali to je prema pravilima staračkog doma bilo moguće samo ako su u braku.

S obzirom da su se našli u "bezizlaznoj situaciji", Virdžinija je bila ta koja se odlučila na sudbonosni koran i zaprosila Gilberta, a venčanje je održano 6. juna u svečanoj sali staračkog doma.

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 24, 2011 7:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja budale... Rolling Eyes

love is all you need
......

Marjan84
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 03 Feb 2008
Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 24, 2011 8:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Punih 98 godina je trazio pravu zenu! Tolko govori da je u danasnje vreme tesko naci normalnu zenu! Smile))))

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 24, 2011 9:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

on ako je nije mogao naci za 98 godina...nije ni ovu trebao da ozeni...
mogao je biti momak jos koju godinu... Wink
ja ipak mislim da je on skroz ruzan .. Confused
i nije ga ni jedna htjela...i onda je nas'o ovu neku coravu.i poglupu ...koja se ne razumije u brojeve... Shocked

eto covjek sto godina ceka da mu neka jadnica dadne... Shocked
a ja se usfrcio za 40tak dana... Rolling Eyes

love is all you need
......

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 25, 2011 10:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Normalna zena je ka trazenje igle u plastu sena Rolling Eyes

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 25, 2011 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zato nadjes dve tri pomalo normalne... Wink
mada meni licno i nije toliko vazno da bude bas skroz normalna..
koliko je vazno da ima lijepe oci, malo veca usta sa punijim usnama,
cvrste grudi , cvrstu i oblu guzu , dooobre nogice ..( to obavezno)
i da zna ponesto skuvat i da uglavnom ponekad cuti... Wink

Laughing Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~
<b>~~Docendo Discimus~~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 11 Nov 2006
Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 25, 2011 7:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing krepalina, koliko znas da me odusevis nekad, toliko znas i da me razocaras Rolling Eyes Laughing Laughing

pa dobro, razumem ga skroz, covek dok skroz nije siguran da zeli da se veze, ne treba to da radi...sad ako to znaci 98 godina, onda 98 godina Laughing Laughing Laughing Laughing

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 26, 2011 10:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E vala...ja ne bih znala ni jednu pametnu da kažem. Ponekad čovjek, pa makar i sa toliko godina koliko dekica ima, ne želi da bude sam. Niko nije rekao da mu je to prva žena u životu, nego prva ženidba, a to nije isto. Ja mu želim sreću i još koju godinu bračnog života!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Oženio se prvi put u 99. godini Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon