Četrnaestogodišnja Joda proglašena je za najružnijeg psa na svetu.
Na godišnjem takmičenju na severu Kalifornije, Joda, mešanac čivave i kineskog kukmastog psa, krunisana je za "kraljicu" među ružnim psima.
Kada je vlasnica Nikol Šumaher prvi put videla Jodu kao štene koje drhti iza kontejnera u jednoj uličici, pobegla je jer je mislila da je reč o pacovu. Kada se sažalila i vratila, zatekla je štene koje ju je čekalo, i kako kaže, "tu je sve počelo".
Na takmičenju su ponosni vlasnici pokazivali svoje ljubimce kojima fale oči ili uši, ili imaju neobične falinke kao što je nesposobnost da uvuku jezik u usta.
(MONDO)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Bože ti sačuvaj! Ništa tu psi nisu, jadni, krivi. Mi ljudi smo u stanju od svega da napravimo pravi spektakl i raznorazne perverzije! Čuj, majke ti, najružniji pas?! I na sve to ponosni vlasnici koji su dovodili "felerične" jadne životinje!?
Glupostima se zaista ne poznaje granica.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma