:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Holivudski glumac Leonardo Dikaprio trebalo bi da igra glavnu ulogu u rimejku filma "Zvezda je rođena" koji će režirati Klint Istvud.
U januaru je saopšteno da će Bijonse igrati glavnu žensku ulogu u rimejku filma iz 1976. čije su zvezde bili Barbra Strajsend i Kris Kristoferson. Ako prihvati ulogu, Dikaprio će igrati filmskog glumca srednjih godina koji pomaže mladoj glumici da postane slavna.
Istvudov naredni film je "J. Edgar" o Edgaru Huveru, u kojem takođe igra Dikaprio, koji će u bioskope će stići u decembru.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Volim filmove Klinta Istvuda, bilo da se pojavljuje kao glumac ili režiser, svejedno mi je, cijenim jako rad tog čovjeka kako god. Stoga možda i smatram da će njegova ostvarenja i ovaj put biti na zavidnom nivou uprkos činjenici da Leonarda i ne volim nešto posebno. Mada...ne sumnjam da će Huvera odigrati jako dobro. A Istvud je stara lisica, zna on koga treba za glavnu ulogu!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
leo je nekako najpogodniji...s obzirom da je dep vec "poprimio i dobio"...staracki oblik...lica i tijela...
a mislim da bi on bio daleko bolje resenje...
i ja kao i gkukolj cijenim rad ...gospodina prljavog harija...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|