:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Iako je do premijere nove verzije priče o varvarskom ratniku Konanu kojeg tumači Džejson Momoa ostalo nešto više od mesec dana stigao je novi trejler.
Uloga Konana je proslavila Arnolda Švarcenegera, pa je pred Džejsonom težak zadatak jer je i scenario ostao skoro pa isti, sa "nekoliko manjih izmena". Konan opet kreće u avanturu po kontinentu Hiborija kako bi osvetio ubistvo svog oca i razor sela u kom je živeo kao klinac.
Glavnu žensku ulogu, ratnice Tamare, igra Rejčel Nikols, a film je režirao Markus Nispel poznat po hororima "Petak 13" i "Teksaški masakr motornom testerom".
"Conan The Barbarian" 3D u mrak bioskopskih sala stiže 19. avgusta.
Pogledajte!
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Meni ne bi ni trebao da pokuca!!! Ostavila bi ih za njega širom otvorena!!!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| gkukolj je napisao/la sledeće: | Meni ne bi ni trebao da pokuca!!! Ostavila bi ih za njega širom otvorena!!! |
Čitao sam strip "Konan Varvarin" i za mene će on uvek biti ružni princ, onako kako su ga Tomas i Bušema osmislili...
Švarceneger je bio nešto približno tome, ali današnji Konani... Malo teže.
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ma, strip je strip, dragi coco!!! Što jest' jest', bio je gadan!
A ovaj...uopšte mi nije bitno koga glumi!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|