Podvodni festival na Floridi ponovo je okupio veliki broj učesnika. Više od 500 njih zabavljalo je ribe i druge morske životinje.
Neko ide na Egzit, neko u Glastonberi, treći biraju Guču, ali ima i festivala pod vodom!
Već 27. put na Floridi je održan Podvodni muzički festival, na kojem su, između ostalih, nastupili i Ilvin Prisli (Eel-vis Presley), Bob Marlin, Džoš Stoun Kraba
Publika uglavnom "obučena" u peraja uživala je u harmoniji, ali verovatno su se i životinje pitale: "Ko su, bre, ovi ludaci?".
Ipak, ovaj festival nije samo zabave radi. Učesnici pokušavaju da ukažu na problem zagađenja.
"Mislim da su ribe uživale u muzici isto koliko i mi. Čak mi se čini da su neke od njih plesale u ritmu", izjavio je jedan od učesnika.
Samanta Langsdejl, koja je "glumila" sirenu, bila je ushićena prizorom i time što je mogla da usreći podvodni svet.
"Mislim da su me neke ribe čak prihvatile kao deo porodice. Imali smo iste boje na sebi", rekla je ona.
(MONDO)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Citat:
Mislim da su ribe uživale u muzici isto koliko i mi. Čak mi se čini da su neke od njih plesale u ritmu", izjavio je jedan od učesnika.
To su one bile pred nervnim slomom, a mi, kakvi smo stručnjaci što se tiče ponašanja i životinja i ljudi, opet smo pogrešno protmačili. Čuj, plesale u ritmu?! Dobro te nisu još i zapjevale!
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma