:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Dve devojčice povređene su, dok su se kretale ivicom kolovoza, kada je na njih naletelo putničko vozilo kojim je upravljao D.K. (51) iz Jovanovca kod Kragujevca, navodi policija.
Devojčica M.V. (13) iz Jovanovca zadobila je tom prilikom teške telesne povrede, a njena rođaka N.N. (12) iz Trupala kod Niša lakše povrede.
Policija je saopštila da se vozač koji je automobilom naleteo na devojčice udaljio sa mesta nesreće ne ukazavši pomoć povređenoj deci, ali je kasnije pronađen.
Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i ne pružanja pomoći povređenom licu.
(FoNet/MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Kako ja "volim" te kretene koji pobjegnu sa lica nesreće prethodno se ne potrudivši izaći kao čovjek i pokušati pomoći jadnoj djeci! Takvom samo treba oduzeti doživotno vozačku dozvolu i priča gotova. Zakon nam je nula, ne samo zakon o saobraćaju, nego uopšteno svi Zakoni. A oni samo rade na dopunama i izmjenama i slažu zakon o izmjeni i dopuni zakona! Kao da je izmišljen samo da štite kriminal i da pojedini advokati imaju svoje kancelarije i masno zarađuju na kojekakvim besmislenim odbranama.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|