:: |
Kako ti kupuješ kondome? |
Ubacim u korpu uz drugu robu |
|
0% |
[ 0 ] |
Čekam da ostanem sam u apoteci |
|
12% |
[ 1 ] |
"Uvučem" glavu u kiosk |
|
0% |
[ 0 ] |
Kupujem ih kao i sve ostalo |
|
87% |
[ 7 ] |
|
Ukupno glasova : 8 |
|
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Pitali smo prodavce kako ljudi reaguju kada kupuju prezervative, ali nas zanima i vaše mišljenje o tome.
Da li vam postane neprijatno i vruće već pri samoj pomisli da treba da kupite kondome, mislite da će onda svi znati šta planirate da radite?
Da li pažljivo birate trenutak kada je što manje ljudi u radnji ili apoteci?
Da li vam je glupo da uzmete samo higijenske gumice, pa zbog toga u korpu "trpate" i ono što vam u tom momentu nije potrebno?
Da li cupkate u redu dok držite kutiju prezervativa u ruci ili korpi?
A čemu sve to?
Nema potrebe da se crvenite pred prodavcem, jer i on ih verovatno koristi u iste svrhe. Uostalom, bolje da kupite kondome, nego da posle idete kod lekara s infekcijom koju ste pokupili jer ih niste koristili. Nema razlike između kupovine aspirina i prezervativa - brinete o zdravlju.
Ipak, izgleda da još uvek ima onih koji crvene i šapuću nešto nerazumljivo, bojeći se da prodavca pogleda u oči, bez obzira što smo zagazili u XXI vek.
Proverili smo kakva je situacija "na terenu".
Više od "blama" zabrinjavaju podaci istraživanja prema kome se u Srbiji po glavi stanovnika proda SAMO 1,42 kondoma po stanovniku.
Izgleda da seksualno aktivne osobe zaboravljaju da su kondomi jedini oblik kontracepcije koji štiti od polno prenosivih bolesti.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Kupovala sam ih kao i sve ostalo.
Naravno ne pricam glasno kada trazim od zene kutiju kondoma jer je to ipak moja intima.
Ali i ako neko cuje zna ce da se pazim.
Ps : kupovala sa ih, sada vise ne
|
|
|
|
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
-Kupujem ih kao i sve ostalo- naravno, samo primitivci mogu da se stide neceg tako potrebnog i korisnog.
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Udjem u prodavaonicu i iz sve glasa se derem da mi trebaju extra extra extra large kondomi i tako...
Glas dao posljednjoj opciji...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Marjan84 Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 511 Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

|
|
Hahahahahah... Aureliano xD
a jok: "Daj te mi gumicu za pimpek"
|
_________________ "The brightest lights in the darkest nighT"
.:.MARJAN.:. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|