www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Majmuni se tajno venčali
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 37

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 31, 2011 5:59 pm    Naslov poruke: Majmuni se tajno venčali Na vrh strane Na dno strane

Majmun Raju je konačno pronašao partnerku, a sveštenik iz susednog sela pristao je da ih venča. Ipak, indijske vlasti su taj brak proglasile nevažećim, piše Stuff.
Rajua je odgojio Raješ Saini (38) koji nema dece pa njega tretira gotovo kao sina.

- Želim da njegovo venčanje bude kao da se ženi sin kojeg nikad nisam imao. Pozvani su svi seljani, na slavlju očekujem oko 2.000 gostiju - rekao je Raješ, kada je Rajuu pronašao partnerku, a jedan sveštenik pristao da ih venča.

Međutim, vest o spektakularnom venčanju se proširila, tako da su reagovale i indijske lokalne vlasti. Naime, u Indiji su majmuni državno dobro, božanstvo, zabranjeno je zakonom da se treniraju, svojataju, pa i - venčavaju.

Zbog pretnje da će biti uhapšen svako ko bude prisustvovao tom venčanju, Raju i njegova "verenica" morali su da se tajno venčaju u šumi.

Na dan venčanja oko 200 čuvara sukobilo se s ljudima koji su došli na ceremoniju, a majmune su zatvorili..

- Došao sam da vidim venčanje božanstava, ali su mi rekli da se držim podalje hrama i da su majmune zatvorili. Ne smeju da zatvaraju Boga! - rekao je jedan od ljutitih seljana.

(24sata)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 01, 2011 8:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lijepo moram da se prekrstim! Shocked

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Majmuni se tajno venčali Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon