www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Hrabru devojčicu roditelji svaki dan prate u školu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 02, 2011 10:46 am    Naslov poruke: Hrabru devojčicu roditelji svaki dan prate u školu Na vrh strane Na dno strane

NOVI SAD - Novosadska policija je na tragu razbojniku koga je preksinoć na Limanu IV nadvladala osmogodišnjakinja, devojčica koja je ubrzo stekla status nove srpske heroine.

Njegov identitet uveliko je poznat policiji, saslušani su svi očevici koji su spremi i da svedoče, policija je u intenzivnoj potrazi, tako da se nadaju i policajci i porodica hrabre osmogodišnjakinje da će lopov uskoro biti i uhvaćen.

Za to vreme, porodica je rešila da hrabru devojčicu sačuva od pompe i novih stresova. Malena je dan provela sa svojim drugarima u osnovnoj školi, a jedino što je jučerašnji dan izdvojilo od ostalih je to što se njen podvig našao na svim naslovnim stranama najuticajnijih medija u zemlji.

Nekoliko sati posle ovog događaja porodici male heroine počeli su da stižu pozivi i iz kabineta gradonačelnika Novog Sada i iz kabineta ministra Ivice Dačića, da se pozdrave s njom, da je upoznaju, da se s njom fotografišu… Svi su odbijeni.

- Jao, ni sama ne znam ko je sve zvao: od gradske kuće do ministara. Ali i njih smo zamolili za razumevanje: ona ima samo osam godina, o svemu se dovoljno pričalo i pisalo, vreme je za igru i učenje. I stvarno, imali su razumevanja - priča mama novosadske heroine.

Ona se nada da će njen najveći strah, strah od odmazde, uskoro biti umanjen, jer su je u policiji uverili da su na tragu napadaču. Ipak, u međuvremenu je obaveštena i učiteljica hrabre devojčice, uprava škole koju pohađa, a roditelji su je otpratili i dočekali iz škole. Sigurnost je, kažu, na prvom mestu.

- Znam da su saslušali svedoke, da su na tragu... - kaže majka ove osmogodišnjakinje.

A da će se o podvigu ove devojčice još dugo pričati, svedoče i reakcije njenog komšiluka i očevidaca sa Limana IV. Oni su svi oduševljeni hrabrošću svoje komšinice, a klinci i stariji su se organizovali tako da, i kad izađe na ulicu, ne ostaje sama ni trenutka. Ni ona, ni baka.

- Sve se to odigralo u samo nekoliko sekundi. Čula sam strašnu ciku i vrisku i izletela iz pekare u kojoj radim. Videla sam malenu kako ustaje sa betona i pomisila da se dete povredilo, krenula ka njoj. Tek kada je ona iz petnih žila potrčala, shvatila sam da vija razbojnika i da pokušava da otme bakinu tašnu. Ostala sam ukopana u mestu - priča J. L., radnica u obližnjoj pekari.

(Blic)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Hrabru devojčicu roditelji svaki dan prate u školu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon