www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Buldožerom protiv stresa
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 03, 2011 9:49 am    Naslov poruke: Buldožerom protiv stresa Na vrh strane Na dno strane

Šta još možeš da radiš u Las Vegasu osim da se kockaš? Da voziš buldožer!

Godinama su u Las Vegasu velike građevinske mašine neprekidno radile na izgradnji džinovskih hotela i kazina, ali otkada je recesija zahvatila sektor izgradnje, jedan deo buldožera, ekskavatora i druge građevinske opreme našao je novu, daleko zabavniju primenu.

Ostavši bez posla, jedan građevinski preduzimač došao je na ideju da u "gradu poroka" napravi igralište u kojem će turisti moći da kopaju i pretovaruju pesak, pomeraju šut i ogromne automobilske gume upravljajući pravom građevinskom opremom.

Pre nego što sednu za komandama buldožera ili neke druge mašine, ljubitelji ovakve vrste uzbuđenja dobijaju obuku od deset minuta, a sve vreme dok se "igraju u pesku" preko slušalica im stižu instrukcije od njihovih trenera.

"Kada su u tim mašinama, zaborave na stres i sve ostalo, iz prostog razloga što moraju da se fokusiraju na to što mašina radi", kaže za agenciju AP Ed Mam (45), vlasnik ovog neobičnog zabavnog parka u kojem ulaznica košta 750 dolara.

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 03, 2011 4:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uf...sto ja volim buldozere... Razz u derventi pre par godina ..mozda cetri pet...
sam vozao jedan veliki buldozer...sa dizalicom...vojni naravno...i rusio nesto...Razz
jest to milina... Razz a imao sam veliku zelju temk da vozim..ali nisu mi dali.. Laughing Laughing Laughing
a OT sam vozio...sve je to isto...i bash je dobro za vozanje.... Laughing Laughing Laughing

ako ikad dodjem u grad grijeha obavezno cu se igram i sa buldozerom... Razz

mada znam neke buldozere. koji su mi i blize...i ne zive u gradu grijeha Laughing Laughing Laughing
i koji su jako zaintresovani za grijeh...sa mnom....Rolling Eyes
no prije bi se ubio , nego se ogresio sa njima... Neutral

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Buldožerom protiv stresa Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon