Šta još možeš da radiš u Las Vegasu osim da se kockaš? Da voziš buldožer!
Godinama su u Las Vegasu velike građevinske mašine neprekidno radile na izgradnji džinovskih hotela i kazina, ali otkada je recesija zahvatila sektor izgradnje, jedan deo buldožera, ekskavatora i druge građevinske opreme našao je novu, daleko zabavniju primenu.
Ostavši bez posla, jedan građevinski preduzimač došao je na ideju da u "gradu poroka" napravi igralište u kojem će turisti moći da kopaju i pretovaruju pesak, pomeraju šut i ogromne automobilske gume upravljajući pravom građevinskom opremom.
Pre nego što sednu za komandama buldožera ili neke druge mašine, ljubitelji ovakve vrste uzbuđenja dobijaju obuku od deset minuta, a sve vreme dok se "igraju u pesku" preko slušalica im stižu instrukcije od njihovih trenera.
"Kada su u tim mašinama, zaborave na stres i sve ostalo, iz prostog razloga što moraju da se fokusiraju na to što mašina radi", kaže za agenciju AP Ed Mam (45), vlasnik ovog neobičnog zabavnog parka u kojem ulaznica košta 750 dolara.
(MONDO)
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
uf...sto ja volim buldozere... u derventi pre par godina ..mozda cetri pet...
sam vozao jedan veliki buldozer...sa dizalicom...vojni naravno...i rusio nesto...
jest to milina... a imao sam veliku zelju temk da vozim..ali nisu mi dali..
a OT sam vozio...sve je to isto...i bash je dobro za vozanje....
ako ikad dodjem u grad grijeha obavezno cu se igram i sa buldozerom...
mada znam neke buldozere. koji su mi i blize...i ne zive u gradu grijeha
i koji su jako zaintresovani za grijeh...sa mnom....
no prije bi se ubio , nego se ogresio sa njima...
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma