Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
Kompanija Dell lansirala je nove Inspiron R noutbuk modele, koji dolaze sa zamenljivom maskom iz Switch by Design Studio kolekcije.
Ova opcija omogućava laku i jednostavnu zamenu spoljašnje maske po sistemu "pop and click", a kolekcija obuhvata varijacije boja i unikatnog dizajna izuzetnih nezavisnih umetnika, dizajnera i partnera uključujući i kompaniju OPI.
Među brojnim dizajnerima poklopca, koji su inače radili i za American Express, Nike, Swatch, MTV New York Times su Dien Čokan sa delima Lovers in the Morning i Kaleidoscope i Korakrit Arunandčai, čiji dizajn X za temu ima motiv spejs šatl nesreće.
Rešenje pod nazivom Džinovski karo dizajnirala je Britani Valdner, dok dizajn Horizontal del Infinito in Green i Horizontal del Infinito in Pink potpisuje Derek Velč.
Dell u kolekciji ima i zamenljive poklopce inspirisane motivima Indije - Šad slavi radost i blaženstvo ceremonije venčanja, Amiru ("princeza") karakteriše specifičan i dramatičan kolorit, Mehndi dizajn je predstavlja tatu ukrašavanje neveste, dok je Sanget dizajn svetao sa elegantnim, nežnim bojama koje naglašavaju suptilnost ujedinjenja dve porodice.
Oni koji žele blistav, poliran izgled poklopca , mogu da izaberu jednu od boja laka za nokte - kreiranim u partnerstvu sa kompanijom OPI.
(Tanjug)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Ljudi, meni je prva asocijacija na ovo bila oni poklopci sa delfinima, ribicama, školjkama...na poklopcima WC šolje!
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
gkukolj je napisao/la sledeće:
Ljudi, meni je prva asocijacija na ovo bila oni poklopci sa delfinima, ribicama, školjkama...na poklopcima WC šolje!
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma