:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Potrošači za struju nisu izmirili račune u vrednosti 100 milijardi dinara, a samo domaćinstva Elektroprivredi Srbije (EPS) duguju 52 milijarde.
Direktor Direkcije EPS za distribuciju električne energije Životije Jovanović je kazao i da je povećana naplata starih dugova.
"No, dug se uvećava zbog kamata", primetio je Jovanović.
On je rekao da EPS neće tolerisati dugovanja i biće prinuđen da isključuje struju neredovnim platišama, ali neće ugrožavati život siromašnih porodica sa malom decom.
U Beogradu, dugovi potrošača Elektrodistribuciji Beograd (EDB) iznose 19 milijardi dinara, od čega privreda duguje 10 milijardi, a domaćinstva devet milijardi dinara, izjavila je Tanjugu portparol EDB Sandra Alagić.
Isključenja struje neredovnim platišama u Beogradu su deo redovnih aktivnosti tog preduzeća, kazala je portparol Alagić.
Alagić je apelovala na potrošače da pred zimu izmire svoja dugovanja, jer će isključenja biti povećana tokom ovog i narednog meseca.
(Tanjug)
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Pa naravno jedinasmo drzavak ojaima najvece lopove ikriminalce na vlasti i gde se plate podizu parazitima u javnom sektoru,a nama koji smo kod "velikih 'gazdi plate se smanjuju
|
|
|
|
|
 |
punisher87 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Mar 2009 Poruke: 79

|
|
samo da dodam.
da narod ima novac on bi redovno placao sve racune, ovako nema ni za pravilnu ishranu - normalan zivot.
da me neko ne shvati pogresno ja sam za to da: svaki racun treba da plati onaj koji ga je napravio.
i jos nesto.
svi mi znamo kako nastaje struja: reka+hidroelektrana (generator,transformator)= STRUJA
u prevodu: reka tece, proizvodi struju, za DZabe a vama mesecnu stize racun.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|