:: |
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Najmanje sedmoro ljudi je poginulo a desetine su povređene kada se stambena zgrada sa četiri sprata srušila u glavnom gradu Indije Nju Delhiju.
Među povređenima, četvoro je u kritičnom stanju, saopštila je rano jutros policija.
Do nesreće je došlo prethodne noći, u vreme kada su ljudi odlazili na spavanje, i strahuje se da pod ruševinama ima još žrtava.
Spasioci su odatle izvukli dečaka, koji je prolazio kraj građevine u trenutku kad se ona srušila.
Zgrada se nalazila u starom delu grada. Bila je stara osam decenija i nalazila se u četvrti Čandi Mahal, koja je poznata po prenaseljenim zdanjima i uskim uličicama.
Lokalni žitelji kažu da su na zgradi nedavno obavljani građevinski radovi koji su možda oslabili temelje, a vlasti pokušavaju da utvrde šta je tačno dovelo do urušavanja.
(Beta)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ma ništa mene ovo danas ne može začuditi, kako ih ovdje kod nas tek prave dobro ih vjetar ne oduva.
Nikne zgrada preko noći, samo vidiš. Ko, šta, kako napravio...od čega, ko je dobio tender...na koji način...to niko ne zna.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|