:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Muškarac poreklom iz BiH zapalio se sa decom u kolima u francuskom gradu Kulozu. U kući nađena njegova mrtva žena.
Muškarac poreklom iz BiH (33) sinoć je u francuskom gradu Kulozu zapalio automobil u kome je bilo njegovo troje dece.
Kako prenose francuski portali, muškarac i dvoje dece od četiri i pet godina smrtno su stradali, dok je najstarije dete od 11 godina uspelo da pobegne sa teškim opekotinama.
"Dečak je zadobio teške opekotine po nogama i leđima. Njegov život nije u opasnosti", saopšteno je iz tužilaštva.
Muškarac je u 20.30 časova parkirao automobil na benzinskoj pumpi u blizini supermarketa Karfur, a zatim benzinom polio automobil u kome nalazilo njegovo troje dece.
On je potom seo u vozilo i zapalio vatru.
Istražni organi su pri dolasku u porodičnu kuću ovog čoveka u mestu Burg-an-Bres, 90 kilometara od Kuloza, zatekli leš njegove supruge (29), takođe rođene u BiH.
Sud je naložio obdukciju tela žene da bi bio utvrđen uzrok smrti. Prema prvim informacijama, smrt je nastupila gušenjem.
Porodica od ranije nije bila poznata policiji.
(Srna)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Ljudski um i monstruoznost su iz dana u dan sve veći, na žalost. Nema se tu šta mnogo ni komentarisati. Jadna djeca.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
nema opravdanja za ovako nesto..ali...moguci krivac se jasno nazire...
kao i u vecini ovakvih monstruoznih dogadjaja...krivnja se prebacuje na neke bolesti i sta ja znam...
steta samo djecijih zivota...a nje i njega mi nije zao..siguran sam da je nije bezveze ugusio...
tako ti je to kad se udajes za svakog a volis da se vatas sa strane...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
| Citat: | | "Dečak je zadobio teške opekotine po nogama i leđima. Njegov život nije u opasnosti" |
Ovo nije tacno, decak je u komi.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|