www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Staford odgrizao uvo trogodišnjakinji
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 12, 2011 3:12 pm    Naslov poruke: Staford odgrizao uvo trogodišnjakinji Na vrh strane Na dno strane

Trogodišnjoj devojčici Lari P. staford terijejr je odgrizao uvo danas oko 15 sati u Ulici Vlade Ilića na Karaburmi. Devojčica nije životno ugrožena, a policija privela na razgovor vlasnika kojem sleduje krivična prijava.

Beogradska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Đorđa M, vlasnika psa koji je danas odgrizao uvo trogodišnjoj devojčici Lari P. dok se sa bakom vraćala iz obdaništa na Karaburmi.

"Devojčica je dobro, svesna je i nije životno ugrožena", rekao je portparol Kliničkog centra Drago Jovanović RTS-u.

Nesrećan slučaj dogodio se dok su se devojčica i njena baka vraćale iz obdaništa i prolazile pored dvorišta u kojem je bio pitbul.

Kako saznaje "Blic", pas po imenu Goldi je odjednom izleteo iz dvorišta, čija kapija nije bila dobro zatvorena, napao devojčicu i odgrizao joj uvo.

Prema rečima komšija, pas je oko 7 meseci i sa svojim vlasnikom već izvesno vreme živi u ulici gde se dogodio nesrećan slučaj.

Devojčici je pomoć prvo ukazana u Urgentnom centru, a potom je prevezena na Kliniku za ORL gde joj se trenutno radi rekonstrukcija uva.

U Upravi za veterinu Beogradu agenciji Beta je rečeno da je pit bul koji je napao devojčicu odveden u "karantin u Ovču i da će biti podvrgnut opservaciji na besnilo".

Načelnik Veterinarske inspekcije za grad Beograd Dušan Ljuština izjavio je danas da veterinarska inspekcija protiv vlasnika koji nisu ispoštovali proceduru o držanju pasa podnosi prijavu sudiji za prekršaje.

"Vlasnici pasa obavezni su da se ponašaju na određen način i poštuju pravila koja propisuju da pas mora biti čipovan, vezan, da ne sme izlaziti iz dvorišta...", rekao je Ljuština agenciji Beta.

Ukoliko se uoči da sva pravila nisu ispoštovana, prema rečima Ljudstine, inspektor sastavlja zapisnik i podnosi prijavu protiv vlasnika sudiji za prekrsaje.

On je kazao da u slučaju napada psa, procedura podrazumeva da Infektivna klinika Veterinarskoj inspekciji šalje podatke o vlasniku i psu nakon čega inspektor izlazi na teren.

Pas se zatim podvrgava pregledu kako bi se utvrdilo da li se ponašao normalno i ima li promena, odnosno da li je eventualno zaražen besnilom.

Posmatranje se, kako je precizirao, vrši prvog, petog i desetog dana, a u cilju da se građani zaštite od besnila.

Tri pit bul terijera izujedala su početkom avgusta tridesetogodišnjeg muškarca. I u ovom slučaju psi su istrčali iz "komšijskog dvorišta".

(MONDO)

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 12, 2011 3:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izujedanoj devojčici rekonstruisano uho

Trogodišnja devojčica koju je napao pas u beogradskom naselju Karaburma, oseća se dobro posle operacije, odnosno rekonstrukcije uha.

Operacija je izvršena u Kliničkom centru Srbije (KCS), rekao je jutros portparol tog centra Drago Jovanović.

"Operacija je urađena sinoć i sve je proteklo kako treba. Devojčica se dobro oseća", rekao je Jovanović agenciji Beta.

Trogodišnju devojčicu juče posle podne napao je pas staford terijer u beogradskom naselju Karaburma. Devojčica se s bakom vraćala iz vrtića.

Pas je istrčao iz jednog dvorišta u Ulici Vlade Ilića i odgrizao devojčici uvo, koje su lekari ipak uspeli da prišiju.

Načelnik Veterinarske inspekcije za grad Beograd Dušan Ljuština rekao je da danas očekuje da dobije podatke od Infektivne klinike o vlasniku i psu nakon čega inspektor izlazi na teren.

"Pas se zatim podvrgava pregledu kako bi se utvrdilo da li se ponašao normalno i ima li promena, odnosno da li je eventualno zaražen besnilom. Posmatranje se vrši prvog, petog i desetog dana, a u cilju da se građani zaštite od besnila", rekao je Ljuština Beti.

Policija je protiv vlasnika podnela krivičnu prijavu.

(Beta)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 12, 2011 5:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Confused boze sacuvaj....

love is all you need
......

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 12, 2011 6:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Chush "naselje" Rolling Eyes centar grada breij Razz Sva sreca pa tom ulicom ne prolazim... Rolling Eyes

Sta reci, osim katastrofa!!!!!!!!!!!Evil or Very Mad

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 12, 2011 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U svemu ovome jedina je sreća što je malena uspješno operisana i nadam se da to neće ostaviti previše dubok trag na malenoj duši. Vlasnike takvih i sličnih vrsta pasa strožije derati po džepu na prvi znak nesavjesnog ponašanja. Zaboga, zar je toliki problem na njušku mu staviti korpu? Zatvoriti kapiju? Napraviti mu boks? Čast izuzecima, jer ih ima. Ali jako mali broj. U većini su oni koji borbene i opasne pse vodaju čak i bez povoca, to viđam gotovo redovno po parku di se djeca igraju, i vjerujte mi, niko od nadležnih organa ne preduzima ništa!

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 13, 2011 1:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam kao mali mogao par puta gadno da nastradam od pasa... Neutral
jednom su iz jednog parkiranog automobila iskocila dva rota ..
ja ih skontao i poceli da laju na mene... Evil or Very Mad
i jbg ja ne volim kad psi i kuje laju na mene... Rolling Eyes
i onda sam dosao i malo pravio face ispred prozora... Wink
i lupao po njemu tako su izludili... Shocked samo nisam znao da je gepek otvoren... Wink
tj nisam mogao ni da znam i tako dok su divljali po autu jedan manji od ta dva rota je uskocio u gepek Shocked i kako je skakao po njemu vrata se podigla i on je izletio... Neutral
a ja sam uzletio na jedan kamiJon... Wink i onda je i druga zvijer napravila isto sto
i prva i tako su kidisali na mene sve dog nije dosao neki cupavi ciko... Shocked
i rekao im nesto na njemackom... Rolling Eyes i oni su prestali...i kad je otisao zajedno sa svojim dzukelama..
ja jos deset minuta nisam smio da sidjem sa kamiona... Evil or Very Mad
prepao sam se... Neutral jos sam jednom ili dvaput se tako ukenjao...
ali to je posle bilo kad sam vec bio momcina... Wink i kad sam se nesto khurcio..
i uskocio u dvoriste da marnem malog dobermana... Wink i poklonim ga jednoj curi...za poljubac...
i malo me taj doberman ili ka...poderao ili la...imam i sad oziljce na noni i plecima junackim... Evil or Very Mad
tako da se treba paziti kad prolazis kraj parkiranog automobila...
posebno ako su u njemu dva dobremana...ili rota... Neutral
a vishe se treba paziti dobermana jer su oni krvoloci... Neutral
za razliku oid rota kada te savlada...i obori na zemlju i osjeti
da je kost pukla...on ce te ostavitti i nece te dalje mrcvariti.. Neutral
ali doberman... Shocked doberman...je dovoljno da skontas sta znaci sam naziv pasmine i za sto su stvoreni...i zasto su onako gradjeni...
sa dobermanom imas neke sanse dok stois na nogama... Neutral
ako te obori na zemlju...ti si mrtav covjek... Neutral
urodjeno imje da kidisu na prepone ...pazuh..vrat i zadnju stranu butina...
tj osjete i znaju gdje se nalaze glavne vene ili aorte za protok krvi... Neutral
ja sam vidio sta moze doberman da uradi covjeku... Shocked naravno u simulaciji...a kako vec rekoh i osjetio sam na sebi njihove zube...
ja sam imao srece...uostalom kao i citav svoj zivot sto mi je cuvalo nesto...ovu glavu blentavu...ali nekko ko nema ovoliko srece..mogao bi gadno da nastrada...ako se sretne sa dobermanom ili dobermanima... Neutral

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Staford odgrizao uvo trogodišnjakinji Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon