:: |
Da li i tebe uzbuđuju visoke potpetice? |
Da |
|
40% |
[ 2 ] |
Ne |
|
60% |
[ 3 ] |
|
Ukupno glasova : 5 |
|
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Dizajner čuvenih cipela sa crvenom đonom, Kristijan Lubuten, kaže da visoke potpetice imaju neverovatno dejstvo na ženski libido. Mnogi misle da one imaju "magično" dejstvo i na muškarce. Šta ti misliš o tome?
"Kada žena nosi cipele sa visokom štiklom njena noga deluje izduženo, vitko, glamurozno. Zbog toga dame obožavaju visoke potpetice. Takođe, hodajući na štiklama žene su u potencijalnoj orgazmičnoj situaciju, jer je njihova noga u položaju kakav ima dok doživljava orgazam“, kaže Lubuten.
Da li mu treba verovarti?
S o bzirom na to da cipele pravi već 20 godina, i to veoma uspešno, možda je u pravu, naročito kada kaže da žene kupuju cipele čak i kada im uopšte ne trebaju.
"Žene su srećne čak i u neudobnoj obući, sve dok u tome izgledaju lepo. One se ’zaljubljuju' u neki par cipela i kupuju ga iako im ne trebaju i nemaju dovoljno novca za neke druge važnije stvari“, kaže dizajner koji je izmislio čuveni crveni đon koji sada svi kopiraju.
Modeli cipela koje dame biraju mnogo govore o tome kakve su, šta vole, žele, o čemu maštaju i čemu se nadaju. Više o tome OVDE.
A u kakvim cipelama muškarci najviše vole da vide ženu? Jedno istraživanje je pokazalo u onim sa visokom štiklom.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Mene ne uzbudjuju. Žena sam.
Ali ne mogu da zamislim sebe bez štikli.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|