Komičarska trupa ImprovInToronto izvela performans koji je pošteno isprepadao "muškarčine".
"Ogranak" komičarske trupe Improv Everywhere iz Kanade, izveo je neobični performans na ulicama Toronta.
Komičar iz trupe se maskirao u nindžu i stao na prometnu ulicu, dok je ispred njega stajao natpis "tuci se sa mnom". Većina prolaznika je samo bacila pogled i produžila dalje, ali je jedan mladić želeo da pokaže šta zna.
Zakoračio je ka "ratniku", podigao mač koji se nalazio ispred nindže, a onda je iz obližnje šume istrčalo dvadesetak maskiranih ratnika koji su krenuli da ga "biju". Mladić je počeo da beži koliko ga noge nose, ali su ga nindže ubrzo stigle i "kaznile".
Ko se sve prepao, ko prebio nindže i da li se i neka devojka odvažila da se upusti u "fajt"?
(MONDO)
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
nek dodje u moj grad...i nek stane takav, bilo gdje na cosak...
ne treba mu natpis... ciglom ce ga u glavu mlatit dok ne prizna ...bilo sta...
tako sam ja jednom morao izmlatit jednog slucajnog prolaznika...
dobro tad sam bio mlad...lud...i jak...
i nisam znao da sam lijep... i da me zato ljudi gledaju...
gdje god dodjem neko gleda u mene...
ispocetka mi bilo cudno..ali sam sutio...
vremenom sam primijetio da svi gledaju u mene...
ko god udje...a posebno cure...
odma bulje u mene..
ja se sav s*ebem.. odem do toaleta da provjerim...
da nisam gdje zaboravio obrijati komad brade...
ili da se nisam pokapao kecapom dok sam zvaljio pizzu..
vidim nema nista..cudno...lijepo i mirisem...kulturno obucen...
frizura normalna...ja nasmijan i izgledam ko skoro normalan...
citavu noc ko god udje gleda u mene...
ko god prolazi gleda u mene... ja ustanem da odem da prosetam po kafani..svi opet gledaju u mene... i onda sam se posve napio... i izasao napolje...i ufatio prvog prolaznika...i tako ga prebio... i mlatio i sve mu govorio "priznaj - sto svi gledaju u mene"...
i priznao je....nakon nekog vremena...kad je valjda skonto...sta treba priznat... poglup je neki bio..
i tad sam saznao da sam lijep... to je bilo davno...
i od tada sam i ja to poceo primjecivati...
ovo je naravno sala...
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
Mnogo simpatično!
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
Hahahahaahha stvarno sjajno, al najbolja mi je ona cura sto se nasmesila i rekla "o.k, pijem kafu..." hahahahaahaa
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma