:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Urna sa pepelom Monike Šnajder (57), koju je njen suprug Frank Ernst Šnajder (71) 2008. godine sa Paškog mosta u Hrvatskoj bacio u more, nakon tri godine doplutala je u plićak tačno ispod njegove kuće u kojoj Frank živi sa novom suprugom.
Urna je plutala nekoliko milja, uprkos kamenju u vrećici koje je trebalo da je drži na dnu mora.
- Vratila mi se. Ne želi biti u moru. Neću je više vraćati u more - kroz suze je rekao Frank, čija je supruga Monika umrla 2005. godine.
Njene posmrtne ostatke Frank je držao u urni u svojoj kući u Rtini u okolini Zadra, ali su se ljudi iz sela zgražavali nad tim.
- Bacio sam to s Paškog mosta 2008. Bacio sam i cveće, a bio je njen rođendan ili godišnjica, nisam siguran - rekao je Frank, uznemiren čudnim okolnostima.
Urnu su 31. oktobra, na "Noć veštica", iz mora izvadila deca, a policiji ju je predao lokalni ribar.
Frank je tek posredstvom medija saznao da se pepeo njegove supruge nalazi u zadarskoj policiji.
(24sata)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|