:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Voren Bafet, najveći investitor u svetu čije se bogatstvo procenjuje na 47 milijardi dolara, tvrdi da je napravio veliku grešku 1980. godine kad nije za manje od milion dolara kupio 1.400 vozila iz Harah kolekcije. Nekoliko godina kasnije mali deo kolekcije prodat je za neverovatnih 69 miliona dolara.
U toj kolekciji "oldtajmera" nalazi su se, između ostalih, "Rols Rojs Salamanka" iz 1932. godine, zatim "Bugati kupe" istog godišta i "Pirs Arou" iz 1913. godine.
Stručnjaci ističu da ne postoji dovoljna prohodnost klasičnih automobila na tržiše i da za razliku od trgovine vinom, zlatom ili drugom robom ovde nema tržišnih indeksa koji bi osvetlali različite mahinacije.
(24sata)
|
|
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
imam ja jedan malo stariji auto...malo bio pokvaren..pa ga ja popravljao i sad je skroz pokvaren..
koji ce postati oldtajmer dok ga ja popravim...
za jedno 20 - 30 godina...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|