www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

"Vraća" ljubav za 72 sata i 35.000 evra
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 12, 2011 5:57 pm    Naslov poruke: "Vraća" ljubav za 72 sata i 35.000 evra Na vrh strane Na dno strane

Branko Životin iz Novog Sada predstavlja se kao beli mag koji i za 45.000 evra vara lakoverne i navodno im vraća izgubljene ljubavi, posao, čuva brak, skida porodično prokletstvo, omogućava razgovor sa mrtvom osobom...

Životin nesrećnim ljudima "pomaže" pomoću molitve i lančića od srebra i platine, navodno napravljenog u Londonu i Beču. Oni koji se upuste u tu avanturu moraju unapred da uplate novac preko "Vestern juniona", Branko paket šalje u roku od 20 dana, a sve počinje da deluje za 15 minuta do sedam dana, piše "Press".

Prevara deluje toliko providno da je prosto neverovatno da neko svesno uđe u ovu igru. Ipak, redakciji "Pressa" javilo se na desetine čitaoca koje je ovaj mag prevario.

Želeći da utvrde o čemu je reč, novinarka "Pressa" je pozvala broj telefona koji sa cenovnikom kruži internetom, predstavila se kao Barbara i zaista se uverila u moć tog maga - ali kada je reč o manipulaciji.

B. Ž: Odmah da kažem, ne prihvatam pozive iz Srbije jer je naš zakon zabranio ove stvari.

Press: Da li menja stvar ako sam Srpkinja koja živi u Cugu?

B. Ž: Da, menja. Najviše radim za inostranstvo. Skidanje crne magije, ako je imate, jako je skupo.

Press: Videla sam cene. Novac nije problem.

B. Ž: Izvinite što vas prekidam, ali ja bih prvo da objasnim o čemu se ovde radi kako biste znali. Ne mogu da vam kažem to košta toliko i toliko a da vam ništa ne objasnim.

Press: Naravno.

B. Ž: Radim svim osobama koje su van teritorije Srbije. Može Bosna, Crna Gora, Hrvatska. Samo da nije na teritoriji Srbije zbog zakona. Postoje milioni ljudi koji se bave ovakvim poslom, uzimaju novce, a tu ima i prevara. Cene su dosta visoke. Ja, recimo, svakome savetujem da kupi jedan poseban lančić koji košta 2.500 evra.

Press: Kakav je to lančić?
B. Ž: Lančić je pod zaštitom od crne magije. Ako imate crnu magiju, ona se skine, a ta zaštita vam ostaje. Kada dobijete taj lančić, čitate molitvu „Oče naš", a onda onu koju sam vam ja napisao. Garantujem da će u roku od 15 minuta od te molitve početi da vam se menjaju neke stvari.

Press: Da li sam dobro razumela - prvo stavim lančić, onda čitam "Oče naš", pa molitvu koju sam dobila od vas?
B. Ž: Da. Primera radi, imate problem u ljubavi? Otišao vam je partner? Dovoljno je samo da izgovorite te reči da bi vam se ljubav vratila. Garantujem da će u roku od samo 15 minuta od izgovaranja te ljubavne molitve sve biti drugačije.

Press: Dobro. Ja želim da povratim staru ljubav, a ako ne, onda da se pojavi neko sa kim ću biti srećna.
B. Ž: Ako želite da vratite voljenu osobu u roku od 72 sata, to košta 35.000 evra. To je jako veliki novac. Bacanje para. Imate i cenu od 15.000 evra ako želite da je povratite za 72 dana. Ipak, savetujem vam da je nabolje da uzmete varijantu od 3.000 evra da ne morate da bacate novac, a imaćete sve. Od te sume 2.500 evra je za skidanje crne magije, a onih 500 za vraćanje voljene osobe.

Press: A šta dobijam za to?
B. Ž: Isto dobijate lančić.

Press: Kako ću ja znati da će to zaista da „upali"? Kako ja vama plaćam, unapred?
B. Ž: Vi meni pošaljete novac. Kada ga uplatite, pošaljete mi kod, vaše ime i prezime i odakle ste. U drugoj poruci mi šaljete svoj i datum rođenja vašeg partnera i njegovo ime i prezime. Znači, nije mi potrebno gde se nalazite, nego samo mesto rođenja. Ja ću kontaktirati sa vama u roku od dva sata od dobijanja novca i kazaću vam kada krećem da radim. Uzimam avionsku kartu koju mogu da vam pošaljem na mejl kako biste videli gde je vaš novac otišao. Sve je to manje-više važno. Uglavnom, ja ću vama u roku od 20 dana poslati lančić. Dajem vam garanciju da će sve to uspeti.

Press: Šta ima u tom lancu? Neki kamen koji je magičan?
B. Ž: Uzimaju se simbolike svetih osoba poput Majke Božje, Isusa Hrista... Tope se kristali, pepeo se stavlja oko vašeg datuma rođenja, i na taj način celiva. Pravi se jedan magijski ritual kojim se vraća voljena osoba. Lančić ima jedno veliko magijsko svojstvo. On zrači. Nikako ne šteti, samo može da koristi. Kada ga stavite, slobodno idite na ogledalo da vidite kako ono posebno zrači i sija.

Press: Koliko bi trebalo da čekam kako bih videla da li sve to deluje?
B.Ž: Kada dobijete lančić, morate sedam dana da vršite molitvu, a onda posle sedam dana počinje da deluje.

Press: A ako ne počne ni posle sedam dana?
B. Ž: Samo me obavestite da nije uspelo, i ja ću vam vratiti novac preko "Vestern juniona".

Press: Odakle ste, Branko, gde živite?
B. Ž: Trenutno sam u Beču, gde takođe radim. Inače sam iz Novog Sada i za dva do tri dana dolazim tamo.

Press: Jeste li učili neku školu za to?
B. Ž: Kako nisam? Postoje i u Beču a i u Londonu škole.

Press: Koliko ste momaka i devojaka vratili do sada?
B. Ž: Ovim poslom se bavim 30 godina. Samo u toku 2011. spojio sam ozbiljnih 35 parova za po 15.000 evra.

Press: Da li vas ipak zovu ljudi iz Srbije?
B. Ž: Dnevno imam negde oko 1.000 poziva iz Srbije. Plaču, mole, ali ja ne smem. Poštujem zakon, ne želim da imam problem - poverio se mag Branko novinarki "Pressa" i ne znajući sa kim priča.

(MONDO)

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 13, 2011 6:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da imam 45 ljadi jevreja nesto drugo belo bih ja " angazovao".. ne maga Shocked

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> "Vraća" ljubav za 72 sata i 35.000 evra Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon