www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najduhovitiji tviteraši Srbije
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 37

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 14, 2011 1:41 pm    Naslov poruke: Najduhovitiji tviteraši Srbije Na vrh strane Na dno strane

Konceptualni nalozi su novi hit na Tviteru. U masi naloga ima onih koji odskaču od neubedljivog bledila puke krađe nečijeg identiteta, primeri koji originalnošću i duhovitošću stiču kultni status i postaju globalni ili (u našem slučaju) regionalni fenomeni.
Tviter nalog koji je sebi obezbedio „predsednički položaj" u ovom domenu svakako je @sloba_milosevic, koji je ako ne pionir na ovom polju, svakako prva konceptualna zvezda regiona. Njegovi tvitovi su duhoviti i mahom predstavljaju satiričnu kritiku političkih i društvenih tema koje potresaju našu zemlju.

Otprilike u isto vreme kad i „Sloba Milošević” pojavio se i @Moderan_Mladic koji po sopstvenim rečima tvituje „moderno, kontroverzno, uglavnom o ku***, pi*** i je*****”. U trenutku pisanja ovog članka, on ima 8.563 tvita posvećena isključivo seksu.

Ipak, nijedan konceptualni nalog u regionu nije ostvario tako vrtoglavi i gotovo trenutni uspeh kao što je to uradio @BratPantela. Svega nekoliko dana bilo mu je dovoljno da na sebe privuče pažnju i „praćenje” gotovo čitave „Tvitoslavije”, uspeh koji je utoliko veći kada se uzme u obzir činjenica da tvituje isključivo na ćirilici.

Poznati dramaturg Biljana Srbljanović koja je „fan” Brata Pantele na Tviteru kaže da od sličnih naloga prati samo njega.

- Brat Pantela mi se čini kao vredan stilski pokušaj, lapidaran i duhovit. Uopšte nisam znala da postoji neki pravi Pantelić fudbaler, niti me fudbal zanima, tako da gledam na tog autora kao na talentovanog pisca koji je sebi kreirao alter ego i posmatra svet iz te perspektive, kao T. S. Eliot - kaže Biljana Srbljanović za „24 sata”.

Na globalnom planu, ovakvi projekti nisu nikakva novost. Klasičan primer takvog naloga je @_Capitalism_ koji svaki tvit počinje sa „ja sam kapitalizam” i oštro kritikuje svet kakav je taj isti kapitalizam stvorio.

Neki od njih se koncentrišu samo na zabavljanje čitalaca. Najbolji i najuspešniji na globalnom planu je svakako @shitmydadsays koji je stvorio amaterski komičar Džastin Halpern, odlučivši jednog dana da počne da tvituje nasumične misli svoga 74-godišnjeg oca.

Zbog duhovitosti je popularan i @oldmansearch, koji navodno vodi 81-godišnjak kome je sin objasnio da je Tviter zapravo pretraživač pa on u njemu umesto na Guglu ukucava najbizarnije stvari....

Neki od najduhovitijih tvitova
@sloba_milosevic
- U čemu je sličnost između Kanade i Srbije? Obe se na jugu graniče s Amerikom.
- Baš kao u nekom horor filmu - pomenite Kosovo tri puta i pojaviće se Koštunica.
- Zanimljivo, Srpska pravoslavna crkva se u svemu ponaša kao da je srednji vek, osim kada su u pitanju prevozna sredstva.

@BratPantela
- Dam go i prekrstim se a otac sin i sveti duh koma.
- Search for: Pantera | Did you mean: Pantela
- Izneverovo sam ko fen Lepe Lukić!
- Nači buđenje jutros katastrofa neznam de je strana tipa levo.
- Gleda se Vidara putem ekrana vrste plazma zipa šo su dali ime teveu ko keks nači nevera.

@Moderan_Mladic
- Kondom je kao kada ti neko kaže uzmi malo ovog kolača sa čokoladom, ali ga pojedi u kesi, da se ne ugojiš.
- Stavljanje kondoma je često kao USB, prvo staviš na pravu stranu pa misliš da je pogrešna, pa okreneš pa neće, pa vratiš pa onda radi bemga.

@_Capitalism
- Ja sam kapitalizam i dok 20 miliona dece svake godine umre od gladi vi se pitate koliko grama masti ima u vašem sendviču.
- Ja sam kapitalizam i proveo sam poslednjih 40 godina žigošući Arape kao fanatike da bih dobio njihovu naftu za džabe.
- Ja sam kapitalizam i ništa nije kao bombardovanje neke države da bi im pokazao da demokratija proizvodi odlično oružje.

@shitmydadsays
- „sr**je (Bullshit, ne znam šta sa ovim da radim). Nemoj da se pretvaraš da ti nije stalo do svog rođendana. To je kao da gledaš kurvu kako se pretvara da je samo izašla da se prošeta kad prolaze panduri.”
- „Ponekad ti život ostavi novčanicu od sto dolara na komodi, i ti tek kasnije shvatiš da je to zato što te je je***.”

@oldmansearch
- Kućni ljubimci koje možete čuvati u frižideru
- Deo Biblije koji kaže da je biti gej loše
- Pristojan naziv za Meksikance
- Muslimanska imena koja zvuče normalno

(24sata)

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 14, 2011 11:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam... Meni nije ništa posebno smešno...

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 15, 2011 7:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vjeruj, ni meni. Confused

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Najduhovitiji tviteraši Srbije Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon