Glumci Todor Vujoševih i Bojan Bulatović napustili su Podgoricu, zbog pretnji koje su dobili nakon što su snimili televizijski spot kojim se apeluje na prihvatanje prava na drugačiju seksualnu orijentaciju.
TV spot o LGBT pravima predstavljen je prošle srede u Podgorici, a odmah nakon toga glumac Vujošević, jedan od aktera spota, primio je preteću SMS poruku, objavila je današnja podgorička "Pobjeda".
Vujošević je naveo da je preko Facebook primio više uvredljivih poruka zbog toga što se u spotu poljubio sa glumcem Bulatovićem.
Spot prikazuje grupu mladića koji sa velikim uzbuđenjem prate fudbalsku utakmicu. U momentu kada njihov tim pobeđuje, dvojica od njih se strasno poljube.
Vujošević je naveo da su on i Bulatović napustili Podgoricu da bi se "odmorili od konstantnih pritisaka " koje doživljavaju nakon objavljenog TV spota.
Vujošević je rekao da mu devojka nije zamerila zbog toga što je snimio pomenuti spot, a Bulatović je kazao da mu je majka zabrinuta za njegovu bezbednost.
Nevladina organizacija koja promoviše pravo na drugačiju seksualnu orijentaciju, LGBT forum progres, prijavila je policiji pretnje Vujoševiću i Bulatoviću.
Iz policije je saopšteno da rade na otkrivanju pošiljalaca pretećih poruka.
(Beta)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Takvu vrstu prijetnji su nešto što zaista ne opravdavam.
Ali njihov poljubac je samo izazvao gađenje u meni. I smatram da ta gej populacija stvarno pretjeruje u poslednje vrijeme.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
D@cha Prijatelj foruma
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
I naravno pobegli u srbiju,kao i svi ostali
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
D@cha je napisao/la sledeće:
I naravno pobegli u srbiju,kao i svi ostali
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma