:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Kineske vlasti izdale su zabranu televizijskim stanicama da puštaju reklame za vreme trajanja TV serija.
Cilj odluke je da se privuče što više gledalaca i poboljša kvalitet programa, prenele su danas agencije.
U zabrani, koja je juče objavljena, a stupiće na snagu od 1. januara naredne godine, stoji da ni jedna reklama ne može da se pojavi tokom trajanja ni jedne serije čija epizoda obično traje oko 45 minuta.
Analitičari kineskih medija navode da će ova zabrana verovatno smanjiti novčane prihode koji se dobijaju od reklama, ali da će primorati TV stanice da emituju što bolji serijski program kako bi zadržali gledaoce.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Pa to bi trebalo uvesti i po našim televizijskim kućama, jer je postalo već prestrašno i gotovo do te mjere iritirajuće da gubim volju i da nastavim da gledam šta sam počela! Ej, pa ne krene ni prva scena i u pola rečenice ... klap...po 28-30 reklama, brojte ako ne vjerujete! Reklama na Novoj nikad ispod 15 komada, na ATV nikad ispod 20, na RTL-u ih ne mogu više ni brojati, sad su počeli i na nacionalnoj, odnosno, na našoj bajnoj RTRS da pretjeruju, a o silini kojom grunu kad počnu, to je tek posebna priča! Čupaju živce, pa to to je!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|