:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Ako vam je kuća u haosu, velika je verovatnoća da su vam takve i navike u ishrani. Prvi korak ka boljoj liniji je da napravite veliko spremanje.
Od nereda se gojimo, a sređivanje kuće je početak puta ka vitkoj liniji, tvrdi Piter Velš, autor knjige "Da li izgledam debelo u ovom haosu", prenosi "Dejli mejl".
Osnovna ideja je da će, ako živite u neprekidnoj frci, prva žrtva biti vaš način ishrane. Kao što se nered "akumulira" jer živimo "van kontrole", akumuliraju se i kilogrami jer nemamo kontrolu nad sopstvenim vremenom.
Višak kilograma, kaže Velš, posledica je stila života, pa su nedostatak vremena, nered i haotičan raspored neraskidivo povezani sa gojaznošću. Dom u kojem živimo odražava, kao i naše telo, naše stanje svesti.
Prvi korak ka uspešnom oslobađanju od viška kilograma je da preispitate svoje okruženje i stil života. U neurednoj kuhinji, sa sudoperom punom prljavih sudova od prošle nedelje, nemoguće je uživati u pripremanju zdravih oboka, ali i u jelu. Organizujte svoj život tako da vaše zdravlje ne ispašta.
Pokušajte da planirate obroke unapred. Pobrinite se i da u kući uvek imate zdrave, sveže namirnice, a u nabavku idite sa spiskom, tako se naviknete da kupujete samo ono što vam zaista treba.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
pa naravno ....takav si kakvo ti je okruzenje...vazda bilo...
ja sam jednom kod nas na staroj ruzi ..gledao jednog debelog ...klinca..
od nekih 17 godina ...pojeo je destak sampita...dok sam ja pojeo pola palacinka....
dobro ...ja sam gledao njega kako jede....
slasticarka..je petnest minuta cistila sto... stolicu... pod ispod stola..dva metra od njega je bilo sampite.... zena se oznojila dok je to pocistila...
uzas....
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|