www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

"Nađi dečka"
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 05, 2011 4:16 pm    Naslov poruke: "Nađi dečka" Na vrh strane Na dno strane

Ako još niste pronašli osobu koja vam odgovara, klub „Šteta” vam u tome može pomoći. Naime, ponedeljkom se u ovom klubu organizuje žurka „Nađi dečka”, a namenjena je svim devojkama i momcima koji još nisu pronašli srodnu dušu.

Atmosfera je opuštena, muzika prijatna, a gosti raspoloženi u potrazi za srodnom dušom

Tokom četvorogodišnjih druženja svakog prvog dana u nedelji, izrodila su se čak dva braka. A sve je počelo šalom među prijateljima.

"Moja drugarica bila je deset godina u vezi sa momkom. Kada su raskinuli, dugo nije mogla da nađe drugog partnera, svakome je nalazila manu i niko joj nije odgovarao. Rešili smo da napravimo žurku 'Nađi dečka' kako bi upoznala nekog zanimljivog. Žurka je bila vrlo uspešna, veliki broj ljudi je došao i svi su bili oduševljeni idejom. Zbog njih smo nastavili da ih organizujemo i uskoro slavimo 4. rođendan. Preko leta smo na splavu 'Povetarac', a od ove godine zimsku sezonu provodimo u klubu 'Šteta'”,- kaže Dragan Nikolić, umetnički direktor kluba.

On dodaje da se žurka "Nađi dečka" razlikuje od ostalih prestoničkih žurki po tome što su ovde ljudi opušteniji prilikom upoznavanja, druženja i prilaženja suprotnom polu jer je, uostalom, to i tema okupljanja, dok je negde drugo to možda malo stegnutije.

Među onima koji su došli da se druže i upoznaju, bila je i studentkinja Jovana (21), koja je sa drugaricama najviše uživala u muzici.

"Zanimljive su mi ovakve žurke i prvenstveno sam došla da se zabavim i družim, ali nikada se ne zna koga možete upoznati", priča Jovana.

Za susednim stolom sedeo je Dejan sa drugovima. On kaže da mu se sviđa ideja i koncept žurke, kao i da su mu ovde veće šanse da upozna devojku.

" Živim u blizini i često dolazim ovde. Sviđa mi se muzika, ljudi koji dolaze ovde su zanimljivi i uvek upoznam nekog drugačijeg. Zasada nisam imao sreće da nađem srodnu dušu, ali radim na tome", kaže Dejan za "24 sata".

Akcenat žurke stavljen je na devojke, ali ona ne može da prođe bez momaka. Organizatori kažu da je njihov cilj da se ljudi upoznaju, druže i zabave.

Svi koji još nisu pronašli svoju polovinu, mogu okušati sreću i večeras kada se klub "Šteta" pretvara u idealno mesto za prolaženje dečka/devojke, na najluđoj žurki "Nađi dečka".

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 06, 2011 8:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Ako još niste pronašli osobu koja vam odgovara, klub „Šteta” vam u tome može pomoći.

Čuj, klub "Šteta"?! Ala smo maštoviti, u vražju mater!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> "Nađi dečka" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon