:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Koliko Italijani drže do mode dovoljni govori saznanje da je gradonačelnik Rima nedavno naložio da se pojedine ulice sa kadrmom poravnaju i učine bezbednijim za hod na visokim potpeticama.
Italijanke su svakako ovaj predlog dočekale s oduševljenjem jer će konačno izbeći oštećenja svojih dragocenih italijanskih cipela.
Gradonačelnik Rima, Đani Alemano, najavio je da će biti uređene pre svega one ulice koje predstavljaju sedište mode i kojima dominiraju čuveni dizajneri poput Bulgarija, Fendija i Laure Biađoti. Na “meti” će se, između ostalog, naći ulice Via del Teatro Marčelo, Preko Petroselli, Piazza della Bocca Verita ...
Prema rečima gradonačelnika, kaldrma će biti poravnana tako da se izbegnu bolni udarci petama, a akcija bi trebalo da počne do kraja ove godine.
Ova inicijativa ima dobre šanse da bude prihvaćena i u Njujorku - čiji je Meatpacking okrug poznat po svojim širokim kamenim ulicama, posebno opasnim za nežnu žensku nogu na štiklama.
(24sata)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Čim čujem riječ kaldrma, počnem da se tresem, što od muke, što od smijeha, jer mi se redovno ukaže scena iz "Crnog Gruje" kad "Čestiti Aga" veli:"Jel', bolan, Grujice, znaš ti da kaldrma ne'a fuge?!"
E svaka im čast, majke mi moje! Ovi naši neće ni rupčage da krpe a da ne govorimo o poravnavanju kaldrme.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|