www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako se ponašati na kompanijskoj proslavi
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 23, 2011 4:19 pm    Naslov poruke: Kako se ponašati na kompanijskoj proslavi Na vrh strane Na dno strane

Da obučem odelo ili džins? Štikle ili ne? Moram li da budem ljubazna prema koleginici koja ni nakon dve godine ne zna kako se zovem? Da li uopšte moram da idem na proslavu koju organizuje moja firma? Evo odgovora.

Većina kompanija za svoje zaposlene organizuje novogodišnje proslave. Evo nekoliko saveta kako da se tom prilikom ponašate. Naravno, važe za one koji planiraju da u firmi ostanu, sačuvaju "dobar glas" ili ojačaju svoje pozicije.

Zabava, ali i poslovna obaveza
Ako mislite da se vaš izostanak neće primetiti, varate se. Iako vam se ne ide, znajte da je ta zabava još jedna, malo opuštenija, poslovna obaveza.

Međutim, budite oprezni - nemojte se previše opustiti jer kombinacija prazničnog veselja i alkohola u mnogima probudi ono najgore. Najbolje da se zaustavite na drugom piću jer sigurno ne želite šefu reći šta stvarno mislite o njemu. Ostanite trezni ili naručite piće koje ne volite, pa ga pijuckajte celu noć.

Ne flertujte
Zabava koju organizuje vaša kompanija nije mesto gde ćete pronaći izabranika svog srca, tako da - ne odvlačite muškarce na podijum i ne flertujte. Nemojte celu noć da provedete samo uz jednog kolegu. Zabava je prilika za bolje upoznavanje saradnika i kolega iz svih sektora.

Lakše s alkoholom
Ne preterujte s alkoholom. Pazite da, nakon što uzmete mikrofon i zapevate, ne postanete glavna tema na hodnicima zgrade u kojoj radite, ili najnoviji hit na YouTubu.

Umerenost pre svega
Pronađite zlatnu sredinu između opuštenosti i uštogljenosti. Družite se sa svima, upoznajte kolege s kojima inače razmenjujete pozdrave u firmi. Nemojte da diskutujete o preozbiljnim temama, savetuje list "24 sata".

Govorite i telom
Ako je zabava dosadna ne otkrivajte da se dosađujete govorom tela. Izbegavajte zevanje, prekrštene ruke, mrgođenje i mrmljanje u bradu.

Sutra dođite na posao
Ako je zabava organizovana u toku nedelje, a vi ste ipak popili koju čašicu previše, nemojte uzimati slobodan dan. Obavezno se pojavite na poslu. Ako se ne pojavite najamnje što rizikujete je da vas kolege ogovaraju.

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 24, 2011 11:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja se uzasavam tih kolektivnih proslava...muka mi je..jos kad neko kao ja...
je dobar sa svim i svakim... Shocked i zna sve traceve...i ko koga voli i ko koga ne voli... Shocked
i kad visim da se grle ...skacu i vesele i cmacu... Rolling Eyes bude mi malo muka... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
i svi mi pitaju..sta mi je..sto ja ne skacem... Rolling Eyes kako u skakat kad mi se povraca... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Kako se ponašati na kompanijskoj proslavi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon