:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Srbi su šesti u svetu po pesimizmu u očekivanjima od 2012, pokazalo je istraživanje koje je u 51 zemlji uradila globalna mreža za istraživanje tržišta Galup.
Prema globalnom barometru nade i očajanja mreže Galup, saldo optimističih i pesimističkih ekonomskih očekivanja građana Srbije za 2012. godinu je minus 50.
U saopštenju Galupa navodi se, između ostalog, da ukupno 59 odsto građana Srbije očekuje da 2012. bude godina ekonomskih teškoća, 23 odsto misli da se ekonomsko stanje neće promeniti, a devet procenata je optimistično i očekuje ekonomski boljitak.
Očekivanja građana u Srbiji u ovogodišnjem istraživanju su pesimističnija nego 2010, kada je saldo ekonomskih očekivanja bio minus 45.
Listu pesimista u ovogodišnjem istraživanju predvode Francuzi sa saldom minus 79, sledi Irska sa saldom od minus 68, Austrija i Belgija dele treće i četvrto mesto sa minus 54, a Bosna i Hercegovina je peta sa saldom optmizam-pesimizam od minus 52.
Listu optimista predvodi Nigerija sa saldom plus 80.
Anketa je sprovedena od 26. oktobra do 13. decembra u 51 zemlji, na reprezentativnom uzorku stanovništva svake zemlje (45.000 ljudi).
(Beta)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Čuj, tek?! Pa i to je zabrinjavajuće! Tek?! Bože blagi.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
pa dobro imamo se cemu nadati...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
ja ne smjem ni da pomislim sta ce tek biti za deset godina...
kad se posle onog pre deset godina...mijenjalo na bolje...pa se desilo ovo..
sta ce se poslije ovog tek desiti... mada sam eto ko foll optimista...
i mislim da od ovog stvarno goreg nema..
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|