:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Gotovo polovina Beograđana će Novu godinu dočekati na nekoj žurki, trećina je odlučila da je proslavlja kod kuće, dok 20 odsto ljudi još razmišlja gde će i da li će izlaziti za najluđu noć, pokazala je anketa na sajtu „24 sata”.
Ukupno 47 odsto anketiranih je odlučilo da krene u provod za Novu godinu. Od tog broja, 19 odsto će otići na privatnu žurku, a 21 odsto će posetiti klub ili restoran.
- Planiram da idem u Skadarliju na starogradsku muziku. Našao sam relativno jeftinu ponudu od 35 evra uz hranu i piće. Idem automobilom, ali pošto delimo pare za čorbu, to ispadne svega 200 dinara - kaže student Nikola Marković.
On ističe i da je druga opcija bila da ide u klub, ali tamo je ulaz 2.000 dinara i za taj novac bi, kako kaže, dobio samo jedno piće, a morao bi da kupi i nešto za jelo.
- Bilo je u planu da ide nas nekoliko, što znači da ne bismo svi mogli da stanemo u kola i išli bismo taksijem, tako da je prva varijanta, barem meni, jeftinija. Inače, privatne žurke su definitivno najbolje i najisplativije jer svi daju poneki dinar za piće i hranu, ali nismo uspeli da se organizujemo - priča Marković.
Anketirani koji raspolažu sa malo manje novca nego Nikola odlučili su da posete tradicionalni koncert ispred Doma Narodne skupštine, trećina će slaviti Novu godinu kod kuće, a petina je neodlučna.
- Nemam para, potreban mi je odmor. Verovatno ostajem kod kuće, a možda izađem do Skupštine. Mogu da odem i da se vratim prevozom, a momak i ja sigurno nećemo potrošiti više od 1.000 dinara za koju limenku ili sendvič - navodi Jelena Petrović.
Doček u restoranu
Dolazak i odlazak taksijem 2.000
Cena dočeka uz hranu i piće 3.000-7.000
Potrošeno 5.000-9.000
Doček u klubu
Dolazak i odlazak kolima 1.000
Cena dočeka bez hrane i pića 500-2.000
Trošak u klubu 500-2.000
Potrošeno 2.000-5.000
Doček na Trgu
Dolazak i povratak autobusom 0
Cena dočeka 0
Trošak tokom večeri 500-1.000
Potrošeno 500-1.000
(24sata)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|