:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Žene ponekad lako naslute da muškarac želi da poruči nešto drugo od onog što trenutno govori, ali da ne bi bilo zabune, u "Divine Caroline" sakupili su najčešće takve izjave na jedno mesto i opisali šta se iza njih zapravo krije.
Trebalo bi da se viđamo i sa drugim ljudima
Obično služi kao izgovor za bolje upoznavanje i to da li zaista odgovarate jedno drugom. U stvari želi reći da je zainteresovan za nekog drugog, ali ne želi da vas povredi.
Nađimo se u baru, tako ćemo biti više sa prijateljima
Znači da nije previše zainteresovan i naći će se s vama reda radi.
Ne želim seksom da uništim naše prijateljstvo
Ako ste inače prijatelji, ali vi osetite nešto više, reći će vam da seksom ne bi želeo to da pokvari. To mu je zapravo izgovor da vas ne povredi ukoliko mu niste fizički privlačni, a želi i dalje da ostanete u dobrim odnosima.
Lepo se zabavi u izlasku sa prijateljicama
Milo za drago, poznata je uzrečica. Zato se nemojte čuditi ako vam kaže da se lepo zabavite sa drugaricama, jer u sebi misli kako će on ubrzo izaći s ortacima, a vi nećete moći da prigovorate.
Srećan sam što smo zajedno
Ako nije siguran da ste dovoljno zainteresirani za njega, reći će vam da je srećan što ste zajedno, da ste jako zgodni, kao i da vas drugi muškarci stalno gledaju. Zapravo očekuje da mu otvoreno kažete šta će biti od te veze, jer on nema hrabrosti da vas to direktno pita.
Javi se kada stigneš kući iz grada
Nemojte se zavaravati da brine za vašu sigurnost ako vas zamoli da se javite čim stignete kući uz grada. On želi biti siguran da ćete se kući vratiti sami.
Izgubio sam pojam o vremenu
Izgovor da je tokom vikenda izgubio pojam o vremenu, pa zato nije nijednom nazvao, čista je laž. Zapravo mu niste dovoljno bitni.
Ne mazi mi se, umoran sam
Da se radi samo o seksu bez ikakvih emocija, znaćete ako vam kaže da mu se ne mazi nakon seksa, jer se želi odmoriti. Nažalost, to vam govori da među vama verovatno i neće biti više od prijateljstva s povlasticama.
Želim da se oženim, ali još nisam spreman
On želi da se oženi, ali sad baš i nije trenutak za tako ozbiljnu odluku. U prevodu to znači da vi niste ona prava i taj trenutak nikada neće ni doći.
(24sata
|
|
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
pare..i ljubavnice...i oci... da se ne zaljube...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|