:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Ribar Džeremi Vejd (53) otkrio je ribu Pacu koja je predstavljala pravi teror za stanovnike Papue na Novoj Gvineji. Naime, taj predator ubija muškarce tako što ih kastrira i ostavi da iskrvare na smrt.
Hrabri Vejd je nakon nekoliko nedelja traganja uspeo da razotkrije predatora i uhvati se u koštac sa njim. On je uspeo da savlada Pacu ribu tešku više od 18 kilograma na svom čamcu. Kada joj je rukama otvorio čeljusti iznenadilo ga je to što ima zube slične čovečijim i izuzetno snažne vilice.
Zahvaljujući tom “oružju” ona kastrira ribare ostavljajući ih da iskrvare na smrt.
- Čuo sam priču da je nekoliko ribara u Papui nešto o kastriralo dok su bili u vodi i da su iskrvarili na smrt. Lokalci su mi rekli da misle da je u pitanju neko stvorenje koje je kao čovek, ali živi pod vodom i ugrizom odstranjuje testise pecarošima. Nisu znali da je u pitanju riba -priča Vejd.
Stanovnici tog područja često provode vreme u vodi sa svojom decom, a ovaj tada njima nepoznati predator izuzetno ih je plašio.
- Ove ribe su izuzetno oprezne pa smo morali da budemo strpljivi dok smo uspeli da uhvatimo jednu. Bacili smo udicu u vodu i čekali da zagrize. Kada smo uspeli da je uhvatimo i kada sam joj otvorio usta video sam da ima zube jako slične ljudskim - priča Vejd.
Pacu ribe obično nastanjuju Amazon gde im tako jaki zubi pomažu da krckaju lešnike. U početku su bile isključivo vegeterijanci, međutim, usled nedostatka pogodne vegeterijanske ishrane, prešle su na meso, a ljudski testisi su im izgleda omiljena hrana.
(24sata)
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
selimo pedofile i manijake tamo
|
|
|
| |
|
 |
deeda Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Jun 2007 Poruke: 34

|
|
a,Sto nebi i P edere
|
|
|
| |
|
 |
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

|
|
valja imati ovu ribu kuci za svaki slucaj
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
| D@cha je napisao/la sledeće: | selimo pedofile i manijake tamo
 |
Kolega, moja puna podrška uz razumijevanje! I dodati još kojeg imbecila.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|