:: |
| Da li vam se nekad "omakao" seks na poslu? |
| Da, jednom |
|
0% |
[ 0 ] |
| Da, više puta |
|
40% |
[ 2 ] |
| To me ne privlači, ali ima jedna koleginica (kolega) kojoj ne bih odoleo |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ne, ali se nadam da hoće |
|
20% |
[ 1 ] |
| Ne |
|
40% |
[ 2 ] |
|
| Ukupno glasova : 5 |
|
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Statistika kaže da je u proseku svaki deseti zaposleni imao seksualni odnos na radnom mestu. Posle radnog vremena, najčešće. Da li se vama nekad "omaklo"?
Snimci zabeleženi kamerama koje pokrivaju poslovne prostore ponekad su zanimljiviji nego što bi moglo da se očekuje... Nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je da je svaki deseti zaposleni imao seksualni odnos u prostorijama zgrade u kojoj radi, a čak sedam odsto njih priznalo je da se redovno upušta u "igrice na kancelarijskom stolu".
Ideja o seksu na radnom mestu uzbudljivija je muškarcima, pošto je 44 odsto njih izjavilo da ne bi imalo ništa protv toga, dok bi se u to upustilo svega 27 odsto žena.
Od onih koji upražnjavaju seks na poslu, njih 38 odsto to najviše voli da radi na sopstvenom stolu, 14 odsto odlučuje se za konferencijsku salu, 12 odsto to voli da radi na parkingu, osam odsto se odlučuje za toalet (verovatno jer je to relativno "bezbedno" mesto), a pet odsto u seksu najviše uživa na šefovom stolu.
Naravno, u najvećem broju slučajeva (94 odsto), do seksa dolazi posle radnog vremena.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
nikad... tj mozda jednom ili dvaput... eventualno triput...najvise cetri pet puta...
a mozda i sest... ne znam...jer ja ne brojim zalogaje ..pive... cigare i cure...
ja samo pare brojim..i to znam dobro brojat... jer imam odlicnu memoriju... za pare...
a ovo sve ostalo...zaboravim ...za sat dva... i ne sjecam se....vise nikad...
i ne bi nikad prizn'o...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Neću pričati o sebi,ali sex je normalna stvar a ne tabu..pa ako se desi i na radnom mestu,što da ne ..to može biti biti i u vreme pauze,il zaključane neke kancelarije...itd..neki vole,i to im još podstiče još više želju>"da možda budu uhvaćeni na delu>".Ako to ne ugrožava posao,il druge radnike,nek ljudi uživaju..Imaće više elana za dalji rad..
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|