www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

"Sumnjivi" romantični gestovi
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 03, 2012 4:02 pm    Naslov poruke: "Sumnjivi" romantični gestovi Na vrh strane Na dno strane

Ako muškarac iznenada počne da "pati" od romantike, žene, umesto da uživaju, postaju sumnjičave...

Kad se vaš partner iz čista mira pojavi na vratima sa buketom cveća od kojeg se jedva vidi, da li se zapitate u čemu je stvar? Ako ste i vi među onim ženama kod kojih to umesto nežnosti probudi sumnju, niste jedine... Nova studija pokazala je da kada muškarc postane "previše fin", žena obično prvo posumnja da on nešto želi da sakrije.

Psiholozi su utvrdili da je dve trećine žena sklono da posumnja da im je partner neveran ako on odjednom počne da izvodi nove "trikove" u krevetu, a trećina ispitanica to pomisli kad im muškarac pokloni nakit ili seksi veš, ili im donese doručak u krevet.

U "sumnjivo" ponašanje spada čak i pokušaj muškarca da učestvuje u kućnim poslovima...

Ali, ono što je najviše iznenadilo psihologe je činjenica da je svaka treća žena, koja je učestvovala u ovom istraživanju sprovedenom u Velikoj Britaniji, izjavila da je spremna da "zažmuri" na povremena "švrljanja" ako bi to značilo da će muškarac postati bolji suprug ili partner sa kojim je lepše živeti.

Šta sve spada u "sumnjivo" ponašanje muškaraca?

Novine u seksu, spremnost na razgovor o osećanjima, kupovanje cveća, čokolade i seksi veša, samoinicijativno organizovanje romantičnog vikenda, pomaganje u kućnim poslovima, izjave ljubavi, komplimenti...

S druge strane, ako žena iznenada postane pažljivija, muškarci neće prvo pomisliti da njihova draga nešto krije već će prosto uživati. Njihov "alarm" se pali ako njihova lepša polovina iznenada počne da se doteruje, kupuje sebi seksi veš i prestane da obraća pažnju na njih.

Ipak, svega petina žena kada primeti promene u partnerovom ponašanju posumnja da je u pitanju ozbiljna afera. Većina pomisli da njihov dragi želi da "prikrije" neke sitne, svakodnevne "grehe".

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 03, 2012 7:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja svog Gospodina upravo i volim što mi ne radi ove stvari, nego se naslonim na njegove grudi i tu osjetim onu sigurnost koja mi je potrebna, bez cvijeća, romantike, suvišnih riječi.... tu sam zaštićena, voljena i sigurno ne prevarena . Snaga zagrljaja i ono što osjetim u duši sasvim je dovoljno ženskom instinktu. Ne treba meni romantika, treba mi zaštitnik i neko ko će me sigurnom rukom i djelom voditi kroz život, tamo di ću biti sigurna od svega.

nacaaleksic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Apr 2011

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 07, 2012 12:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najbitnija je iskrenost! Šta god da je u pitanju, bolje je reći, nego prikrivati istinu kupovinom odredjenih stvari, jer će se sve otkriti, slučajno ili namerno. Veoma je teško sakriti odredjene stvari, ma koliko bili vešti.
A što se tiče romantike, aman, kojoj ženi to smeta?! Very Happy
Romantika i iskrenost-ODLIČAN TANDEM!
[

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> "Sumnjivi" romantični gestovi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon