Brazilka iz američke države Teksas, Šejla Herši ponosna je vlasnica najvećih grudi na svetu.
Šejla ja ušla u Ginisovu knjigu rekorda zbog veličine svojih grudi, ali, kako kaže, i dalje nije zadovoljna njihovom veličinom i zgledom.
U emisiji "Moje čudne zavisnosti" ona je priznala da joj njene grudi, ni nakon 22 operacije, nisu dovoljno lepe, jer smatra da grudi mogu biti i veće.
Šejla je na poslednjoj u nizu operacija zamalo umrla, nakon što je dobila infekciju koju su izazvali preveliki implanti koje je ugradila. Uprkos tome, ona je odlučna u tome da se ponovo podvrgne plastičnoj operaciji i svoje grudi dodatno uveća.
"Nisam zadovoljna svojim trenutnim izgledom. Kada uvećam grudi zadovoljna sam neko kratko vreme, a onda opet imam utisak da su moje grudi male i da sam ružna", ispričala je Šejla, a prenosi "Hafington post".
Zbog veličine grudi Šejli je strogo zabranjeno da trči, odavno nije u stanju da sebi veže pertle, sagne se ili zagrli svoju ćerku.
Pogledajte njen poslednji video snimak.
(MONDO)
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
oci tvoje gube sjaj
i nasoj prici vec je kraj
odlazis mi zadnji put
nisam kriv a nisam ljut...
pored rijeke pusto sve
samo sjenke vole se
gledam tuzno kao pas
nikad nista od nas
sejjjlaaaaaaaaaaa.....
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Citat:
nakon 22 operacije,
I šta sad čovjek da kaže na samo ovaj podatak, da ne govorim o ostalim navedenim?
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma