www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

"jesen stize dunjo moja"
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ Kadar po kadar ~
::  
Autor Poruka
dj.tina
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 21, 2005 1:02 am    Naslov poruke: Re: jesen stize dunjo moja Na vrh strane Na dno strane

nesonene je napisao/la sledeće:
Prvi put cujem za taj film ali ako ga je neko gledao neka mi barem kaze dali je dobar Question

pogledala sam na filmskim susretima i mislim da je ok, s obzirom da u poslednje vreme slabo izlaze dobri domaci filmovi ovaj je jedan od boljih, po meni!

hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: Ja nisam odavleee

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 02, 2005 1:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

d123473 je napisao/la sledeće:
srculence je napisao/la sledeće:
Vise sadrzaja ima u Djoletovoj pesmi od tri minuta nego u ovom filmu.

Sta znam, neki su mi rekli da im se film bas dopao ali meni on veze s pesmom nema niti me je nesto privukla prica u kojoj glavni junak tri cetvrtine filma pije.

Steta...

Apsolutno se slazem. U Djoletovoj pesmi je lik glavnog junaka mnogo bolje izgradjen nego u ovom ispraznom filmu. U filmu JSDM (Jesen stize...) je mogo paznje posveceno izradi autenticnih kostima i scenografije dok je ono najbitnije, a to je prica, veoma zapostavljeno. U nekom dobrom filmu je potrebno da likovi imaju opravdanje za svoje postupke da bi ih voleli ili saosecali sa njima. JSDM je samo bleda kopija price o Vasi Ladackom, koju kad slusate javljaju vam se jaka osecanja za Vasom koji se propio jer ga je pohlepa i zelja za materijalnim bogatstvom odvela gde ga je odvela... u JSDM jednostavno vas boli uvo za glavnog junaka koji je jednostavno alkoholicar po prirodi...tj. nema opravdanje za to sto je stalno pijan.

Mene je bilo sramota sto je ovaj fim nas predstavljao u trci za oskara prosle godine.

E ovako,zaista ne kontam ove silne komentare,da je film toliko los,i ta prica da nema opravdanje sto pije,nije tacna,to su samo puka lupanja,pijo je lik,jer ga je taj zivot,ta poplava rijeke,potopila i nasao se da se davi u alkoholu,kad vec nije mogo bit s dragom,a vec ko je gledo film zna sto!Prica nije tolko suplja,kolko svi pricate!Ali da je slabo uradjena montaza,eh ta ima vec mjesta,gdje on pola filma,drzi glavnog lika po kafanama,uz vec poznate pjesme,inace nisam bolje ocekivo od Samardzica,jer nije ni on imo neku znacajniju ulogu,da bi unio malo veze u onaj film,pa to me ne cudi,jer pored ovog filma Nebeska udica i Natasa,su ista prica,s montazom,samo jos jadnijom pricom,ocajnicki jadnom,jedino mala Natasa u filmu,je izvukla film,svojom glumom,jer je originalna 100%,trebali bi temu otvorit LJubisa-biser sicg kinematografije Smile !Eto toliko,znaci prica nije losa,ali montaza,uh,uh.....

"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"

Ja sam,sto nisam!

Pitanje mora biti pitano!

acevantura
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 05 Jun 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 05, 2005 9:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

opako sam se razocarala. Samardžićevi filmovi nisu losi, mada najbolja je nebeska udica, Natasa je veliki promasaj nerealan film

Bekara
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 07 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 07, 2005 12:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da li je tacno da Djole Balasevic radi isti film u kome ce naravno biti njjegova originalna muzika

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 10, 2005 10:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bekara je napisao/la sledeće:
Da li je tacno da Djole Balasevic radi isti film u kome ce naravno biti njjegova originalna muzika

I ja sam cula istu stvar.Nadam se da je istinita.

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 11, 2005 1:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Film nije los videcemo kakav ce biti drugi deo posto ce biti nastavak

nebofirm
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 11 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 11, 2005 10:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tema filma je super i glumci ali mi se reditelj nikako ne svidja, mislim da kradja filma nije ni malo u redu,
mislim da bi Balasevic uradio taj film mnogo, mnogo, bolje Arrow

milosjancic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 08 Jul 2005
Mesto: Knicanin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 11, 2005 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Film sam odgledao skoro i jako mi se dopada samo mi je krivo sto ga nisu zajedno odradili Samardzic i Balasevic

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 25, 2005 2:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

filma sam malo odgledao, i da je bio dobar sigurno bi ga pogledao cijelog, ali posto mi se ucinio kao jedna veeeeelika debilana, odustao sam od gledanja Smile

Milos-PFC
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 24 Dec 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 26, 2005 12:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Film nije los ali mislim da je mogao i bolje da se odradi .Mozda ce ga Djordje Balasevic odraditi bolje videcemo .

Rakelly
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 24 Feb 2006
Mesto: Valjevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 18, 2006 5:01 pm    Naslov poruke: Jesen stize dunjo moja Na vrh strane Na dno strane

Film nije los, snimljen je po balasevicevoj pesmi "Prica o Vasi Ladackom", ali on i Ljubisa Samardzic (reziser) nisu nasli zajednicki jezik. Umesto toga, kao glavna muzicka numera u filmu ubacena je pesma "Godinama" od Legendi, koja se lepo uklopila. Cuo sam da Balasevic pise scenario za svoj film i to bih voleo da pogledam kad bude gotovo.

Artemis Faul
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 14 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 22, 2006 8:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se nije svideo. Kao mesto desavanja Vojvodina, a lalinskog naglaska tek ponegde. Uopste ne deluje uverljivo.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ Kadar po kadar ~ -> "jesen stize dunjo moja" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon