:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Policajci sa Floride uhapsili osamnaestogodišnju Ines Nunjez koja je pretukla dečka jer nije hteo da vodi ljubav sa njom.
Muškarac iz gradića Koral Springs pozvao je policiju kako bi prijavio slučaj zlostavljanja. Kada je ekipa došla na lice mesta, zatekla je neimenovanog mladića koji je rekao da ga je devojka pretukla jer nije želeo da vodi ljubav sa njom, piše En-Bi-Si (NBC).
Devojka Ines Nunjez (18) je rekla policiji da je dečko udario nju, ali je ubrzo otkriveno da laže, nakon čega je uhapšena.
Utvrđeno je da je momak u svađi rekao devojci da je ružna i da ne želi da je vidi, kamoli vodi ljubav sa njom, nakon čega ga je ona prebila, kako je rekla "jer nije imao poštovanja prema njoj".
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
pa sta ce s njom ako mu se ne svidja
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
| |
|
 |
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

|
|
"necu da vodim ljubav sa tobom"
"jesi li siguran?? "
Hit
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|