:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Slušamo? Mi izvodimo njihove pesme na nastupima!
Zvezde poslednje epizode britanskog "Talenta" - vremešni učesnici koji se "bore za svoja prava"!
U moru talentovanih učenika šou programa "Ja imam talenat" s vremena na vreme se pojavi "neka nova Suzan Bojl", neko se obruka, a neko oduševi i žiri i publiku, baš kao što je to uradio "bend" Zimers.
Grupa baka i deka, u kojoj najstarija učesnica ima 88 godina, izašli su na binu ovog takmičenja izgledajući kao grupa "starkelja" koja ne zna ni gde da stane, ni zašto je tu. Barem je takvo mišljenje imao ozloglašeni Sajmon Kauel sve dok nije počela muzika...
Najstarija učesnica je počela da peva baladu, a onda je njen hor zbacio kapute sa sebe, stavio kačkete na glavu i poručio svima "Fight for your right"!
Pogledajte.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Simpatično.
|
|
 |
Lovac8 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Apr 2012 Poruke: 19

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|