www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Prekinuto snimanje "Sulejmana"
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 12, 2012 3:43 pm    Naslov poruke: Prekinuto snimanje "Sulejmana" Na vrh strane Na dno strane

Scenaristkinja popularne serije, Meral Okaj, umrla je u ponedeljak u Istanbulu u 53. godini, a kao uzrok smrti porodica je navela rak pluća. Upitno snimanje poslednje sezone...

Meral Okaj, scenaristkinja turske serije "Sulejman Veličanstveni", preminula je iznenada u Istanbulu i juče je sahranjena uz prisustvo mnogih poznatih ličnosti i glumaca iz serije. Producenti su objavili da se snimanje prekida do daljeg, a neizvesno je da li će i kada biti nastavljeno, prvenstveno jer "ne postoji scenario, ali i zbog stresa kojem su zbog smrti bliske prijateljice izloženi glumci".

Kako je sve u životu radila spontano, tako je i scenario za seriju pisala neposredno pred svaku epizodu, pa za četvrtu sezonu nije napisala ama baš ništa. Meral je tokom snimanja "Sulejmana Veličanstvenog" radila i veći deo rediteljskog posla i sad je neizvesno da li će neko moći da je zameni.

Sahrani, koja je obavljena juče u Istanbulu, prisustvovali su svi glumci iz popularne serije. Sultan Sulejman, tačnije glumac Halit Ergenč, nije krio suze, a nisu ih krile ni Mejrem Uzerli, koja tumači Hurem, i Selma Egec, u seriji Hatidže. Na pogrebu je bilo čak deset hiljada poštovalaca lika i dela Meral Okaj.

(MONDO)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 13, 2012 1:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zao mi je ljudskog zivota,ali sam srecan ako se ta glupost prekine,dosta mi je tih glupih serija

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 13, 2012 3:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Sulejman" nastavlja da "osvaja"

Serija o turskom osvajaču biće snimljena do kraja, pošto će saradnici pokojne scenaristkinje završiti priču.

Serija o turskom osvajaču, čije je snimanje prekinuto zbog smrti scenaristkinje, biće završena, jer će ljudi koji su sarađivali sa Meral Okaj napisati scenario za kraj serije

Iznenadna smrt scenaristkinje popularne serije "Sulejman Veličanstveni", Meral Okaj, prekinula je snimanje poslednje sezone turskog hita. Međutim, "Novosti" saznaju, da će priča o turskom osvajaču, ipak, biti nastavljena. Iako su turski mediji preneli da poslednja, četvrta sezona neće biti snimljena, jer navodno Okaj nije napisala poslednje epizode, producenti tvrde drugačije.

Prema njihovim rečima, scenaristkinja i korediteljka Okaj preminula je posle duge i teške bolesti, zbog koje poslednjih nekoliko meseci nije ni prisustvovala snimanju. Ona je, tvrde producenti, uz pomoć velikog tima za svako snimanje pisala scenario za određenu epizodu. Isti ti ljudi, koji su verno sarađivali s njom, napisaće preostale epizode.

Na Prvoj TV su takođe potvrdili da fanovi popularne turske serije mogu da odahnu, jer će sve epizode biti emitovane i na njihovoj televiziji.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 15, 2012 6:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa...tačno sam znala! Evil or Very Mad
Što rekao kolega, žao mi je žene, ali takvih i sličnih serija što se lično mene tiče može zauvijek da nestane.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Prekinuto snimanje "Sulejmana" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon