:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Nedavno istraživanje je pokazalo da su žene moralnije od muškaraca, a da one starije od 30 godina imaju najčvršće moralne principe.
Analizom odgovora na seriju pitanja o poslu, porodičnom životu i poštenju, profesor korporativne filozofije Rodžer Stir utvrdio je da su žene sklonije da donesu odluke na osnovu toga kako će one uticati na druge ljude.
Muškarci, pak, imaju individualniji pristup i svoje lične interese češće stavljaju u prvi plan, objašnjava profesor Spir.
On, takođe, ističe da stepen moralnosti sa godinama raste i kod žena i kod muškaraca i da dostiže svoj "vrhunac" s ulaskom u sedmu deceniju života.
Stir je svoju studiju zasnovao na "moralnom DNK testu" koji je razvio pre četiri godine kako bi izmerio promene u vrednosnom sistemu ljudi.
Kako prenosi "Dejli mejl", istraživanjem je dosad obuhvaćeno blizu 60.000 dobrovoljaca različitih zanimanja i društvenih slojeva iz 200 zemalja.
(Tanjug)
|
|
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
naravno..uvijek sam govorio da zene daleko bolje lazu od muskaraca...
zanima me kad bi nasumicno odabrao 100 zena i pitao ih da li bi pristale na javno ispitivanje poligrafom...
o nekim skaljivim temama.... uz neku normalnu novcanu stimulaciju..
koliko bi njih na to prislalo..
znam...njjihov moral im ne bi dozvolio da javno pricaju o skaljivim temama..a posebno ne za novac...
zene imaju veze sa moralom.. samo u jednom slucaju...
recimo kad obuku jako kratak suknjicak na bosu nogicu...
i dekoltiraju se....odma me moralisu...
pfffffff.....zene i moral....
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|