www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vaspitačica ujedom vaspitava decu?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 30, 2012 7:19 pm    Naslov poruke: Vaspitačica ujedom vaspitava decu? Na vrh strane Na dno strane

Vaspitačica Svetlana Vukoslavović ujela trogodišnju devojčicu J. S., kako bi joj pokazala "kako boli kad se deca ujedaju". U upravi vrtića "bez komentara".

Vaspitačica vranjskog vrtića "Naše dete" navodno je ujela trogodišnju devojčicu kako bi joj pokazala kako boli kad se deca ujedaju.

Majka male J.S, Olivera Salić, kaže za "Novosti" da je još uvek pod stresom, da je dete ispisala iz vrtića, i da je jedino bitno da je njeno dete dobro.

"Ne želim da ja govorim o vaspitačici pošto su mi rekli da je operisana. Moje dete se već duži period žalilo na nju. Kada sam videla ujed, bila sam zgranuta. Pitala sam dete šta se desilo i ona mi je rekla da je teta Ceca (tako zove vaspitačicu) ujela i udarila. Ne mogu opisati kako sam se osećala u tom trenutku".

Olivera je sutradan odvela dete u vrtić i odlučila da porazgovara sa vaspitačicom, koja na njeno iznenađenje nije negirala da je ujela devojčicu.

Navodno je rekla "da je htela detetu da pokaže kako boli ujed", a onda je rekla da je to uradila iz "milošte", jer je dete bilo agresivno i maltretiralo drugu decu.

"Posle tog razgovora ostavila sam potpuno zdravo dete, a onda su me pozvali i rekli da ono povraća. Odveli smo ga u bolnicu. Lekar u Nišu nam je rekao da je dete u šoku. Ne mogu a da ne mislim šta se desilo toga dana, nakon moje pritužbe, jer sam zdravo dete odvela u vrtić", rekla je Olivera.

Zamenik direktora ove predškolske ustanove, vaspitač Gordana Stančev, nije želela da komentariše incident sa ujedom.

(MONDO)

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 03, 2012 5:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vaspitačica koja je ujela dete dobija otkaz?

Svetlanu Vukoslavović, iz vrtića "Naše dete", direktorka Predškolske ustanove Jagoda Đorđević privremeno je udaljila s posla

Svetlana Vukoslavović, vaspitačica vrtića "Naše dete" u Vranju privremeno je udaljena s posla, nakon incidenta, kada je ujela trogodišnju devojčicu J. S. i time izvršila akt nasilja, zlostavljanje i zanemarivanje deteta iz Zakona o osnovama sistema vaspitanja i obrazovanja, pišu "Novosti".

Tim povodom u Predškolskoj ustanovi u ponedeljak je održan sastanak Tima za zaštitu dece od nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja koji je zaključio da je sumnja na nasilje nad dvoipogodišnjom devojčicom opravdana, ali da je uvidom u lekarsku dokumentaciju zdravstvenih ustanova gde je dete lečeno utvrđeno da ne postoji veza između događaja kada je vaspitačica ujela dete i kasnijeg hospitalizovanja deteta.

Vaspitačica Svetlana Vukoslavović ugrizla je dvoipogodišnju J. S. nakon čega je devojčica ostala u vrtiću do kraja smene. Situacija se iskomplikovala dan kasnije, kada je devojčicu majka dovela u vrtić, i požalila se vaspitačici, nakon čega je dete počelo da povraća i hospitalizovano je najpre u Vranju, a zatim i u Nišu.

Disciplinski postupak protiv Svetlane Vukoslavović će biti okončan nakon njenog povratka sa bolovanja, pišu "Novosti".

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 04, 2012 12:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ujela tako maleno dijete, ta normalna nije i nije ni za vaspitanje pasa a kamoli budućih ljudi. Pa neka i ne postoji veza između ujeda i hospitalizacije djeteta, njen postupak nije normalan i ja to mogu nazvati samo agresivnošću i neuračunljivošću. I takva osoba ne smije niti može da radi sa malom djecom, jer metoda koju primjenjuje sada kasnije se može pretvoriti u mnogo gore i drastičnije. Sa njom očito nešto nije u redu. Pod hitno je treba detaljno i stručno ispitati i vidjeti je li potencijalni nervni bolesnik, majke mi moje!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Vaspitačica ujedom vaspitava decu? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon