www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Piton napao bebu u kolevci
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 09, 2012 6:34 pm    Naslov poruke: Piton napao bebu u kolevci Na vrh strane Na dno strane

Beba iz Illinoisa, u Sedinjenim Američkijm Državama, izbegla je sigurnu smrt nakon što ju je napao piton dugačak oko 60 centimetara, inače komšijin kućni ljubimac.

Kad je smestio malog Vilijama na spavanje, njegov otac nije ni slutio da će nešto kasnije u sobi pronaći zmiju.

Oko 23 sata čuo je kako beba plače, pa je otišao u sobu da proveri šta nije u redu. Kada je pokušao da podigne sina iz krevetića, pod rukama je osetio nešto hladno, pa je brzo upalio svetlo.

“Video sam zmiju uvijenu oko njegove noge. Da sam malo zakasnio, zmija bi mu se obmotala oko vrata i Vilijam ne bi dočekao prvi rođendan“, izjavio je Dejvid Vinan.

Otac je pomoću ćebeta uklonio pitona i predao ga skloništu za životinje. Dečak je prevezen u bolnicu gde su mu sanirane ogrebotine i modrice na stopalu.

Policija je utvrdila da je zmija pobegla iz susedne kuće.

Vlasnica će morat da se pojaviti na sudu zbog optužbi da nije držala ljubimca na sigurnom mestu.

(MONDO)

harisbr
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Avg 2009

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 10, 2012 10:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nedao bog nikome

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 10, 2012 11:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bog me ubio ako će mi ljudi ikada biti jasni! Shocked

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 11, 2012 12:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a meni nece nikako biti jasno da se piton obmotao oko noge ..kao ni ogrebotine i modrice...
"piton" ima ugriz..koji ne ostavlja bas modrice...i rijetko rijetko kad zmije iz porodice udava...
"zrtvu" ugjedaju bilo gdje sem za glavu...lice....zabije se zubima...za glavu i obomota oko tijela...
tako da..mi je ovo --------> Confused
sve u svemu sta god da je bilo...beba je sretna sto je ziva...
inace...privukao ga je "mlijecni miris" inace mogu da razlikuju ljude od ostalih zivuljki...
i rijetko ih napadaju...ali kad su u periodu hranjenja...
napase ..ubiti..i pojesti sve sto mogu da progutaju...
inace imaju jako dobar "toplotni skener" kojim odredjuju velicinu zrtve...
i unapred...po jednom 2skenu" znaju da li je zrtva u pitanju.....ili je potencijalna opasnost po njih...
ako je zrtva u pitanju...za tili cas ce je usmrtiti... a ako ne...za talkav isti casak Razz
...ce umaci...jako se brzo krecu..i iskljucivo su nocni lovci...

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Piton napao bebu u kolevci Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon