Jedna je od najcenjenijih hrvatskih pevačica čija karijera traje punih 20 godina održaće 26. oktobra koncert u "Kombank Areni" u Beogradu.
Do sada je objavila sedam solističkih albuma, a posetioci će moći da uživaju u izvođenju njenih najpoznatijih hitova, kao što su "Ja za ljubav neću moliti", "Takvi kao ti", "Nek ti bude kao meni", "Ti si mene"... kao i pesama sa novog albuma "Nebo".
Autor je većine svojih pesama, a sa naslovnom numerom sa poslednjeg albuma je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu. Okušala se u gotovo svim muzičkim žanrovima, od pop muzike, bluza, sevdaha, makedonske narodne muzike, pa do džeza i u svakome od njih ostavljala svoj pečat prepoznatiljive i snažne interpretacije, koja retko koga ostavlja ravnodušnim.
Ulaznice po cenam od 1.200 dinara za parter i 2.200 dinara za tribine, mogu se nabaviti na prodajnim mestima biletarinica "Kombank Arene", Bilet centar Beograda, prodajnim mestima Eventima i Card servisa, kao i u Ušće šoping centru.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma