www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Fotke bivših ljubavi se ne bacaju?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  

Da li ti čuvaš fotografije bivših ljubavi?
Da
75%
 75%  [ 3 ]
Da, ali ih krijem od sadašnjeg partnera
25%
 25%  [ 1 ]
Bačene su nakon raskida, ali mi je sada žao
0%
 0%  [ 0 ]
Ne, šta će mi to
0%
 0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 4

Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 27, 2012 7:32 pm    Naslov poruke: Fotke bivših ljubavi se ne bacaju? Na vrh strane Na dno strane

Kada raskinete vezu i prebolite staru ljubav, ostaju samo uspomene. Najteže se opraštamo od zajedničkih fotki, tvrde stručnjaci.

Rezultati jednog britanskog istraživanja pokazali su da većina Britanaca, bez obzira na pol, čuva fotografije bivših partnera, ne želeći da ih baci.

Većina nas fotke starih ljubavi čuva u albumima, kutijama i ostavama, a u novije vreme sve više ih "sakrivamo" po dobro ušuškanim folderima svojih kompjutera.

Učesnici istraživanja koji se ne opraštaju od starih fotki najčešće su navodili da ne žele da zaborave važan deo svog života, bez obzira na ostale uspomene koje ih vežu za taj period i koje često nisu prijatne.

Zanimljiva je činjenica da muškarci uglavnom sakrivaju fotografije iz prethodnih veza, jer se plaše da će takve uspomene izazvati ljubomoru i nesigurnost kod nove partnerke. Žene, međutim, ne strahuju od reakcije novog partnera i rado pokazuju drage trenutke iz prošlosti.

Zbog čuvanja starih "ljubavnih" fotki mnoge ispitanike muči griža savest, jer još uvek gaje osećanja prema osobi na fotkama, a tek oko pet odsto žena čuva fotografije, jer nije raskrstila sa osećanjima, piše "Dejli mejl".

"Fotografije izazivaju snažne osećaje koji nas vraćaju u prošlost i podstiču da ponovo proživljavamo lepe trenutke, pa ne bi trebalo da nas iznenađuje činjenica da ih rado čuvamo", kaže Korin Svit, psiholog.

Ako vas partner ili partnerka ne razume, jer čuvate fotografije koje vas podsećaju na prošla vremena, pokušajte da objasnite da je važno prihvatiti činjenicu da ste oboje imali ljubavnu prošlost. Emocionalno zreo partner razumeće vašu potrebu i najverovatnije će gajiti sličan stav prema ovoj temi.

"Potpuno je normalno da ljudi zadržavaju fotografije koje ih podsećaju na prošle veze, jer te fotografije čine našu istoriju, bez obzira koju priču pričaju", kaže Korin.

Naravno, ako opsesivno čuvate fotografije bivšeg partnera i često ih pregledate, vaš novi emotivni saputnik ima razloga za brigu, pa bi bilo najbolje da razmislite da li ste zaista raskrstili sa prošlošću.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2012 12:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Fotografije inače ne bacam i ne volim ih ni prebacivati u kompjuter već ih izradim i ostavim u albume, tako da se i neke od mojih bivših nalaze u njima i nikome do sada nisu smetale, meni ponajmanje.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2012 9:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam ja svakakvih slika...imam preko 30..a mozda i vise... albuma...punih slika...i onako u rifuzi...
imam nekoliko kutija..od patika..punih slika....
svakavih ...pa i u tim slikama ima i nekih bivsih cura...
to nit ko smije bacit.,..nit sta ja znam..
a i ta koja bi kao to trebala da baci..nije seljancura...pa da bude ljubomorna na slike...ili internet likove...Laughing Laughing Laughing

a sem toga...sta ona ima s tim slikama...i nije ona lopov da dira tudje nesto...ona je fino vaspitano dijete...i nije je napravio neki kocijas....
a i uglavnom jer...zna sta ja radim lopovima...prebijem im kosti...ali ne...sad..da to---
brzo prodje..nego da malo trunu..olovnom cjevurom...Mad
ako ne ja..platim nekom olosu..ili zamolim nekog...kome je sasvim svejedno...
koga i zbog cega..treba prebit....
a i mene to ne dotice..Very Happy posebno ako je stoka ili olos lopovski u pitanju... pa da mi je i iz oka ispao...Very Happy
nema sine...ceha ne naplacenog na ovom svetu....samo to mentoli ne znaju....

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Fotke bivših ljubavi se ne bacaju? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon