www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kuca koja je raznežila svet
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 14, 2012 5:05 pm    Naslov poruke: Kuca koja je raznežila svet Na vrh strane Na dno strane

Priča o psu koji već šest godina "čuva" grob svog vlasnika raspilavila je milione ljudi širom sveta.

Verni nemački ovčar Kapitan bio je poklon koji je Argentinac Migel Guzman kupio svom sinu Demienu za sedmi rođendan. Dečak se 2005. oduševio kucom, ali porodicu je godinu dana kasnije zadesila tragedija - otac Migel iznenada je preminuo.

Kapitan je nestao nekoliko dana nakon njegove smrti, a porodica Guzman otišla je posle nedelju dana da obiđe Migelov grob i imala šta da vidi - nemački ovčar ležao je na gazdinom grobu i tužno zavijao.

"Mislili smo da je pobegao, ili da ga je neko ukrao. Međutim, zatekli smo ga na Migelovom grobu, kako čeka svog gazdu i tužno zavija", rekla je Migelova udovica Veronika.

Ona je rekla da psa, naravno, nisu vodili na sahranu, pa nije jasno kako je uopšte pronašao put do groblja u selu Vilja Karlos Pas i grob u kojem počiva njegov gazda.

"Mislim da će biti tamo dok ne ugine, jer čeka tatu", dodao je Demien.

Upravnik groblja Ektor Basega kaže da se pas samo pojavio jednog dana, stao pored groba i počeo da cvili.

"Ponekad prošeta po okolini, ali se uvek vraća na Guzmanov grob. Već šest godina je tu, i radnici groblja brinu o njemu i hrane ga", rekao je on.

U odnosu čoveka i ljubimca nisu samo četvoronošci oni koji su spremni na bezuslovnu ljubav i žrtvu. To dokazuje primer čoveka koji svog bolesnog psa svakoga dana uspavljuje držeći ga u naručju u jezeru.
Više o tome pročitajte OVDE.

(MONDO, foto "La voz Argentina")

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 15, 2012 3:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I mene je ovo raspilavilo.Volim životinje,pogotovo pse,i verujem im više nego ljudima.Primila sam nu kuću izbeglice iz Hrvatske..pokrali su me..primila sam kasnije iz Bosne..i oni me pokradoše..primila sam zadnji put sa Kosova naše Srbe,i oni me pokradoše..Nahranila sam nekoliko puta pse lutalice,nikad me nijedan nije ujeo u životu.I kući smo doveli jednu lutalicu - psa,tu je već 3.god.Zahvalan je za svako parče hleba,koje mu damo,i znam da bi svojim životom me branio do smrti,da me neko napadne.

Nađi me srcem.Voli me dušom.Čuvaj me razumom.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Kuca koja je raznežila svet Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon